Σανίκης, Σαμαράς και Χαλκίδης απάντησαν σε ερωτήσεις νέων αθλητών

danao sanikis

Ήταν μια βραδιά άκρως επιτυχημένη, εποικοδομητική, με πολλά «μυστικά» αλλά και ευχάριστα απρόοπτα. Ο λόγος για την πρότυπη εκδήλωση που διοργάνωσε η οργανωτική επιτροπή του Danaon Cup χθες βράδυ στον πολυχώρο «Φουγάρο» στο Ναύπλιο, με προσκεκλημένους τους Γιώργο Χαλκίδη, Νίκο Σαμαρά και Γρηγόρη Σανίκη, οι οποίοι τέθηκαν απέναντι από τους συμμετέχοντες αθλητές και απάντησαν σε κάθε ερώτηση που τους έκαναν.

Όπως δήλωσε και ο συντονιστής της εκδήλωσης Δημήτρης Δημητρούλιας, δεν υπάρχει καλύτερη συζήτηση από αυτήν που ακριβώς έγινε χθες το βράδυ, όταν δηλαδή, τετ α τετ οι αθλητές μπορούν να κοιτούν στα μάτια τα «ινδάλματά» τους και να τους ζητάνε τη συμβουλή τους σε οτιδήποτε τους προβληματίζει.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κος Τάσσος Χειβιδόπουλος.

300 και πλέον συμμετέχοντες κατέκλυσαν τον πανέμορφο χώρο στην καρδιά του Ναυπλίου και δεν δίστασαν, από τα πρώτα κιόλας λεπτά της εκδήλωσης να «μπουν με φόρα» στις ερωτήσεις. Ερωτήσεις σχετικές με το handball, με την ψυχολογία του αθλητή, σχετικές με πρωταθλητισμό, με τακτική, προβληματισμοί σχετικά με το πόσο η ζωή του αθλητή μπορεί να μείνει ανεπηρέαστη από την οικονομική ή οικογενειακή κατάσταση και πολλοί άλλοι προβληματισμοί, απαντήθηκαν τόσο ευαίσθητα, ειλικρινά και δυνατά από τους προσκεκλημένους, που κέρδιζαν σε κάθε τους απάντηση το δυνατό χειροκρότημα των αθλητών.

Ερωτήσεις απηύθυναν και προπονητές, αλλά και μέλη της οργανωτικής επιτροπής, καθώς η ευκαιρία ήταν μοναδική, αν αναλογιστεί κανείς το χαντμπολικό μέγεθος των προσκεκλημένων.

Στιγμές γέλιου χάρισαν οι πολύ αυθόρμητες και αθώες ερωτήσεις ορισμένων αθλητών, που προς στιγμήν έφεραν σε ευχάριστη αμηχανία τους προσκεκλημένους, αλλά απαντήθηκαν εξίσου αυθόρμητα και ειλικρινά, που ανέβασαν την ευδιαθεσία του κοινού στα ύψη!

Στο τέλος της εκδήλωσης ξεκίνησε το πάρτυ για τους αθλητές, με πολλή μουσική, εδέσματα και γλυκά και βεβαίως λαμβάνοντας αυτόγραφα και φωτογραφίες από τους προσκεκλημένους.