Τελετή λήξης στην Ακαδημία της Αγίας Βαρβάρας

varvares akadimia lixi

Το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 δόθηκε ο τελευταίος αγώνας των τμημάτων υποδομής της ακαδημίας (μπαμπίνο, προτζούνιορ, τζούνιορ και προπαιδικό) στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, για την περίοδο 2014 – 2015, με διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τα αντίστοιχα τμήματα της ακαδημίας του Μακροχωρίου.

Μετά τους αγώνες ακολούθησε ομιλία του τεχνικού διευθυντή του Αγροτικού Αστέρα κ. Κων/νου Πουλασουχίδη, προς τους μικρούς αθλητές και τους γονείς που παραβρέθηκαν, για την επιτυχημένη χρονιά που πέρασε, διότι οι ομάδες τις ακαδημίας συμμετείχαν ανελλιπώς σε όλες τις διοργανώσεις και απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια από πολλούς συλλόγους για την αθλητική ποιότητα και γενικά την εικόνα που είχαν τα παιδιά με τους προπονητές, σε όλους τους αγώνες.

Το καλύτερο όμως έμεινε για το τέλος με τη μικρή γιορτή που ετοίμασε το Δ.Σ του συλλόγου καθώς και με την απονομή ενός μεταλλίου και ενός αναμνηστικού στους μικρούς ποδοσφαιριστές, από τον κ. Κων/νο Πουλασουχίδη και τους 3 προπονητές Αθανάσιο Παπαστέργιο, Ιωάννη Σουλιώτη και Μάριο Κατικαρίδη.

Επόμενο ραντεβού με συγκέντρωση των τμημάτων υποδομής της ακαδημίας στις 1 Σεπτεμβρίου 2015, με την έναρξη της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Το Δ.Σ του Αγροτικού Αστέρα εύχεται περαστικά και καλή ανάρρωση στον υπεύθυνο της ακαδημίας Σπύρο Κωτσιαντή. Ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας εύχεται σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους καλό καλοκαίρι με υγεία και ευτυχία.