Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας συγχαίρει Αλεξάνδρεια, Άραχο

araxos alexandria

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης με ανακοίνωση του συγχαίρει τις ομάδες της Αλεξάνδρειας και του Αράχου για την άνοδο στην Α1.

"Μεγάλη ημέρα για τον αθλητισμό του Δήμου Αλεξάνδρειας η Κυριακή, 19 Απριλίου. Η επιτυχία της ανάδειξης δύο εκ των ομάδων ποδοσφαίρου του Δήμου μας ως Πρωταθλήτριες της κατηγορίας Α2 της ΕΠΣ Ημαθίας, αποτελεί μια ευχάριστη διέξοδο για την Κοινωνία μας που μαστίζεται από τη βαθιά οικονομική και κοινωνική κρίση.

Δύο απλές ομάδες της Περιφέρειας, η Αθλητική Ένωση Αλεξάνδρειας και η Ποντιακή Νεολαία Αράχου, έχοντας ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για το ποδόσφαιρο και τον τόπο τους, έθεσαν τους υψηλούς στόχους τους στην αρχή της σεζόν και με συστηματική δουλειά και μέθοδο, ξεπέρασαν τα όποια προβλήματα και πέτυχαν την άνοδό τους στην επόμενη κατηγορία.

Θέλω προσωπικά να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στους παράγοντες (Διοίκηση, Τεχνική ηγεσία και παίκτες) και της πρωταθλήτριας ομάδας της Α.Ε. Αλεξάνδρειας και της δευτεραθλήτριας Π.Ν. Αράχου και να τους διαβεβαιώσω ότι η εξαιρετική τους συνεργασία με τη Διοίκηση του Δήμου Αλεξάνδρειας θα συνεχιστεί και στις επόμενες προσπάθειές τους, στο δύσκολο δρόμο των επιτυχιών".