Συνεχίζει το αήττητο σερί ο Νηρέας Βέροιας / 4-1 τον Σταυρό

Akadimia-Nireas2

Για 5η αγωνιστική ο Νηρέας Βέροιας διατήρησε το σερί των αήττητων αποτελεσμάτων του στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας. Την Κυριακή το απόγευμα νίκησε εύκολα τον Σταυρό με σκορ 4-1.

"Η θεαματική βελτίωση που παρουσιάζουμε στον δεύτερο γύρο που συνδυάζεται με θετικά αποτελέσματα και συγκομιδή βαθμών, είναι αποτέλεσμα της δουλειάς μας στις προπονήσεις" δηλώνει ο προπονητής του Νηρέα Γιάννης Παυλίδης και συμπληρώνει πως "οι νεαροί παίκτες παιχνίδι με παιχνίδι ωριμάζουν μέσα στα γήπεδα και σε συνδυασμό με καθημερινές προπονήσεις και την προσθήκη δύο έμπειρων παικτών, βγάζουν μια καλύτερη εικόνα και δικαιούνται τα καλά αποτελέσματα".

Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι, ο Νηρέας Βέροιας ήταν καλύτερος από τον Σταυρό, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε σοβαρό προβάδισμα στο σκορ με 4-0. Ο Σταυρός αν και από το 42΄ αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ισλάμι, προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά το μόνο που πέτυχε, ήταν η επίτευξη ενός τέρματος.

Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν στο 16' ο Περπερίδης (1-0), 17' ο Γκιάλτης (2-0), 21' ο Δημούλτσης (3-0), 44' ο Δημούλτσης (πεν. 4-0) για τον Νηρέα και στο 70' ο Μυλωνάς (4-1) για τον Σταυρό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Λιόλιος με βοηθούς τους κ.κ. Καλυβιώτη και Πίτο.

ΝΗΡΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Παυλίδης): Σαφαρίκας, Δημούλτσης, Γκιάλτης, Παυλίδης (80' Κωστογλίδης), Κουκλανιώτης, Στυλίδης, Φραδέλος (64' Ματελόπουλος), Θωμαϊδης (60' Χερίδης), Τζόνι, Περπερίδης, Λαζός.

ΣΤΑΥΡΟΣ (Μουρτζίλας Κ.): Αποστολίδης, Κούνιος, Δεμερτζίδης, Κούφας, Τσορακλίδης, Μυλωνάς Α. (40' Αθανασιάδης), Ισλάμι, Ιωσηφίδης, Δαρδακούλης (75' Μυλωνάς Γ.), Δαουκόπουλος, Μουρατίδης.