Νίκη και θετικό το πρώτο δείγμα για τον Νηρέα Βέροιας

Nireas-proponisi1

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η ομάδα του Νηρέα Βέροιας, στο χθεσινό φιλικό που έδωσε στην Πατρίδα, με την τοπική ομάδα. Οι νεαροί παίκτες του Αντώνη Λυμούση νίκησαν με σκορ 2-1, δείχνοντας πως όλο και περισσότερο αφομοιώνουν αυτά που τους ζητάει ο προπονητής τους.

Παρουσία αρκετών φιλάθλων, ο Νηρέας Βέροιας έδειξε πως διαθέτει αρκετό ταλέντο το οποίο «καλλιεργείται» εδώ και αρκετά χρόνια και καλείται να αξιοποιήσει ο τεχνικός της ομάδας Αντώνης Λυμούσης.

Τα γκολ της νίκης της βεροιώτικης ομάδας πέτυχαν στο 3΄ ο Τσιότρας και στο 38΄ ο Δημούλτσης, ενώ στο 55΄ μείωσε η Πατρίδα με πέναλτι.

Οι άνθρωποι του Νηρέα γίνονται περισσότερο αισιόδοξοι, βλέποντας πως το ρόστερ γίνεται όλο και μεγαλύτερο, με καλούς παίκτες, και φάνηκε ότι η χθεσινή νίκη ήταν προϊόν της δουλειάς που γίνεται.

Ο Νηρέας αγωνίστηκε με τους Συμεωνίδη, Καραγιάννη, Ορφανίδη, Λαζό, Τσολακίδη, Στυλίδη, Ουλούμη Α., Ντουμάνη, Αντωνίου, Τσιότρα και Δημούλτση.

Έπαιξαν ακόμα οι Τζιβάρας, Τσάμι, Παυλίδης, Περπερίδης, Κωστογλίδης, Χερίδης, Τσολερίδης, Ματελόπουλος και Ουλούμης Γ.

Το Σάββατο ο Νηρέας Βέροιας για το κύπελλο, θα υποδεχθεί στο γήπεδο της Μέσης την ομάδα του Πλατάνου. Όπως μας είπε ο προπονητής της βεροιώτικης ομάδας Αντώνης Λυμούσης «ο αγώνας κυπέλλου θα είναι ένα επίσημο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για τον Νηρέα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Λόγω του ρεπό που έχουμε την μεθεπόμενη Κυριακή για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2, υπάρχει πολύς χρόνος για να προετοιμαστούμε για να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος».