Κέρδισε στις Βαρβάρες η Πατρίδα

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα από την αντίστοιχη ομάδα της Πατρίδας, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, το απόγευμα της Κυριακής 21/2/2016, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας, με τελικό σκορ 0 – 1.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Αστέρα αιφνιδιάστηκε στο 3' στην πρώτη επίθεση των φιλοξενούμενων έγινε αποδέκτης της μπάλας ο Κακάνης, στο ύψος της περιοχής και στο σουτ που δοκίμασε, απέκρουσε τη μπάλα ο Μαυρίδης αλλά αυτή κατέληξε στα δίχτυα, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα της Πατρίδας.

Το γρήγορο τέρμα άλλαξε τη ροη του αγώνα με τους γηπεδούχους να προσπαθούν συνεχώς για την ισοφάριση ενώ οι φιλοξενούμενοι να υπερασπίζονται την άμυνα τους.

Η ομάδα του Αστέρα είχε καλή ευκαιρία στο 22' μετά την εκτέλεση κόρνερ του Ρηγοπούλου, δεν κατάφερε να μπλοκάρει ο Τσίμπουλας την μπάλα πάνω στη γραμμή αλλά την τελευταία στιγμή απέκρουσαν οι φιλοξενούμενοι πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα. Στο 27' σέντρα σουτ του Εμμανουηλίδη, πολύ έξω από την περιοχή αλλά μπλόκαρε δύσκολα τη μπάλα ο Τσίμπουλας στη συμβολή των δοκών.

Στο 38' απείλησε με σέντρα σουτ ο Χολέβας από πλάγια θέση αλλά πρόλαβε τη μπάλα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 45' με σουτ του Σιδηρόπουλου Θ. από πλάγια θέση αλλά η μπάλα πέρασε πολύ έξω από αριστερό κάθετο δοκάρι του Μαυρίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεζαν συνεχώς για την ισοφάριση όταν στο 56' διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή της αναμέτρησης για κοντρόλ με το χέρι του Γερασιμίδη μέσα στην περιοχή.

Στη συνέχεια το παιχνίδι περιορίστηκε στο χώρο του κέντρου με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται συνεχώς και του παίκτες του Αστέρα να προσπαθούν να βρουν τις λύσεις για την επίτευξη τέρματος, με καλή ευκαιρία στο 66' με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρηγοπούλου, έξω από την περιοχή, αλλά μπλόκαρε την μπάλα ο Τσίμπουλας.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλή ευκαιρία στο 87' που βγήκε σε τέτ-α-τετ ο Σιακαβάρας αλλά μπλόκαρε σταθερά ο Μαυρίδης.

Η απόδοση της ομάδας ήταν καλή και αδίκησε για μια ακόμη φορά τον εαυτό της, με καλή κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας σε όλο τον αγώνα, αλλά το γρήγορο γκολ των φιλοξενουμένων στο πρώτο ημίχρονο ήταν καθοριστικό για την έκβαση της αναμέτρησης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Μάριος Κατικαρίδης): Μαυρίδης, Κουβατσίδης, Χολέβας, Εμμανουηλίδης, Ζέρβας, Ρηγόπουλος, Σερασκιέρης, Κατσαπελίδης, Δήμου (46' Αλεξανδρής), Παυλίτσας, Γαλάνης (62' Αντωνιάδης).

Α.Σ ΠΑΤΡΙΔΑΣ (Χρήστος Παναγιωτίδης): Τσιμπούλας, Παπαδόπουλος Α., Λούκα, Σιακαβάρας, Γερασιμίδης, Σιδηρόπουλος Θ., Στεργιόπουλος, Μπεκιαρίδης, Διαμαντίδης (86' Θυμιόπουλος), Καλφούτζος (58' Τζάνι), Κακάνης (17' Δημούλας)

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Καραϊωσίφ Α. με βοηθούς κ. Νατσιούρα Α. και Παυλίδη Θ.