Έχασε εντός έδρας η Αγία Βαρβάρα από τη Νικομήδεια

Την ήττα με 0-1 από τη Νέα Νικομήδεια γνώρισε, στο γήπεδο της , το απόγευμα της Κυριακής 24/1/2016, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος η Αγία Βαρβάρα.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Αστέρα μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με πρώτη καλή ευκαιρία στο 5' με σουτ του Αντωνιάδη, από το ύψος της περιοχής αλλά μπλόκαρε τη μπάλα ο Ιατρόπουλος. Η ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 10' όταν προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με πλασέ του Σιδηρόπουλου που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Αγροτικού Αστέρα.

Με τη σέντρα στο επόμενο λεπτό βρέθηκε σε πλεονεκτική πλάγια θέση ο Αντωνιάδης αλλά στο δυνατό σουτ που δοκίμασε η μπάλα πήγε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Ευκαιριών συνέχεια με τον Αντωνιάδη στο 17´ με ατομική ενέργεια, έκλεψε τη μπάλα από το ύψος του κόρνερ, μπήκε στην περιοχή και στο δυνατό σουτ που δοκίμασε η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ιατρόπουλου και βγήκε άουτ. Επόμενη μεγάλη ευκαιρία στο 19' με τον Κατσαπελίδη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας από το ύψος της περιοχής και στο τετ-α-τετ που βγήκε , απέκρουσε σωτηρία ο Ιατρόπουλος. Η φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή στο 22' και την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιάννου, αλλά απέκρουσε σταθερά ο Μυλώσης. Στο 31' σε μια ανύποπτη φάση μέσα στην περιοχή του Αστέρα γονάτισε ο Κουκλιανιώτης με τη μπάλα στα χέρια και ο διαιτητής, υπέδειξε πέναλτι για μαρκάρισμα από πίσω, την εκτέλεση ανέλαβε πάλι ο Γιάννου αλλά στο σουτ που δοκίμασε η μπάλα πήγε ψηλά άουτ. Στο 35' διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες του Αστέρα για χέρι αμυντικού, όταν η μπάλα κατευθύνονταν στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στον αγώνα.

Η πίεση των παικτών του Αστέρα δεν σταμάτησε και στο 41' στην κεφαλιά του Αντωνιάδη, μετά από χτύπημα φάουλ του Ρηγόπουλου, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στο επόμενο λεπτό νέα κεφαλιά του Χριστιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα πέρασε δίπλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ιατρόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεζαν συνεχώς για την ισοφάριση με πρώτη καλή ευκαιρία στο 48' όταν στο δυνατό γέμισμα προ την περιοχή των φιλοξενούμενων με αποδέκτη τον Κατσαπελίδη που βρισκόταν αφύλακτος δεν πρόλαβε να πλασάρει και ο τερματοφύλακας μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 62' δυνατό σουτ του Χειμωνίδη, πολύ έξω από την περιοχή. αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Επόμενη καλή φάση για τους γηπεδούχους στο 70' με πολύ δυνατό σουτ του Κατσαπελίδη, από πλάγια δεξιά αλλά απέκρουσε σωτηρία ο Ιατρόπουλος σε κόρνερ.

Στο 74' δυνατό σουτ του Παρασκευαϊδη, από το ύψος της περιοχής η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 78' σέντρα σουτ του Ρηγοπούλου από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία και τον τερματοφύλακα, αλλά δεν πρόλαβε να πλασάρει ο Χριστιάς και πέρασε άουτ και στο 81' το δυνατό σουτ του Ζέρβα, έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στη συνέχεια μεγάλη ευκαιρία στο 89' με κεφαλιά του Χριστιά, από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 92' επόμενη μεγάλη ευκαιρία για ισοφάριση μετά από κόντρες της μπάλας μέσα στην περιοχή, απέκρουσαν σωτήρια οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων, την τελευταία στιγμή πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Η απόδοση της ομάδας ήταν καλή και αδίκησε τον εαυτό της, με καλή κυκλοφορία, αλλά το λάθος του πρώτου ημιχρόνου στην άμυνα και η αφλογιστία στην επίθεση, στοίχησαν στο θετικό αποτέλεσμα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Μάριος Κατικαρίδης): Μυλώσης, Χειμωνίδης, Κουβατσίδης, Εμμανουηλίδης, Παρασκευαϊδης, Ζέρβας, Ρηγόπουλος, Αντωνιάδης, Σερασκιέρης, Χριστιάς, Κατσαπελίδης (75' Αλεξανδρής).

ΝΕΑ ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ (Γιώργος Κεσίδης): Ιατρόπουλος Δ. , Αγιαννίτης, Συμεωνίδης, Δεμιρχανίδης, Ιατρόπουλος Α., Τζίμος, Καϊογλίδης, Σιδηρόπουλος, Γιάννου, Κουκλιανιώτης, Πασχαλίδης (88' Παπαδόπουλος).

Διαιτητής του αγώνα κ. Τρέβλας Π. με βοηθούς τους κ. Δεβετζίδη Ι. και Βαλκάνο Ν.