Ξεκινά η Ακαδημία Βέροιας

akadimia bampini1

 Από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας ανακοινώνεται η έναρξη των δραστηριοτήτων των τμημάτων για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015. Μετά από μια δύσκολη για όλους χρονιά η Ακαδημία γιορτάζοντας τα 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και των τμημάτων υποδομής επιστρέφει μετά την ανάπαυλα των διακοπών στα γήπεδα. 

"Ιδιαίτερη χαρά για εμάς αποτελεί το γεγονός ότι παλιοί φίλοι, αλλά και νέα μέλη που αγαπούν το Σύλλογό μας επανδρώνουν το συμβούλιο της ομάδας μας, αλλά και το ρόστερ των τμημάτων μας με μόνο σκοπό να προσφέρουν την πολύτιμη στήριξη και βοήθειά τους στην ομάδα   που τόσα χρόνια πρωταγωνιστεί στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της πόλης μας. 

Ιδιαίτερα συγκινητική για όλους εμάς που γνωρίζουμε την ομάδα από τη «γέννησή» της αποτελεί η επιστροφή στην προεδρεία του Συλλόγου μας του κ. Χαρισιάδη Μιχάλη, που η παρουσία του στο Σύλλογο-ως προέδρου της ομάδας τυπικά, γιατί ουσιαστικά δεν έλειψε ποτέ- κατά το παρελθόν έχει συνδεθεί με πολλές επιτυχίες αλλά και πολλές όμορφες στιγμές. Η ποδοσφαιρική του οικογένεια τον καλωσορίζει και επίσημα πια!
   
Η ερασιτεχνική ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας συνεχίζει να  αγωνίζεται στην Α2 Κατηγορία του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας. Το τμήμα ξεκίνησε  την προετοιμασία ανασυντάσσοντας δυνάμεις.  Προπονητής του τμήματος ο κ. Ανθυμιάδης Τάσος, που  είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει παλιούς και νέους παίκτες που επανδρώνουν την ομάδα, αφήνοντας ελπιδοφόρες εντυπώσεις για τη νέα χρονιά.

  Το παιδικό τμήμα του σωματείου (γεννηθέντες 2000 - 2001)  ξεκινά για τη νέα χρονιά τις προπονήσεις τη Δευτέρα   25/8 και συνεχίζει την προετοιμασία με τη διάθεση και το κέφι που διακρίνει τους ‘παίδες’ της Βέροιας. Προπονητής ο κ. Μαντζαρίδης Γιάννης, που μετά από μια πετυχημένη πορεία στο χώρο, επιστρέφει ως προπονητής τώρα πια στην ομάδα που τον ανέδειξε! Τον καλωσορίζουμε. 
Οι ποδοσφαιριστές του παιδικού τμήματος θα πρέπει να βρίσκονται στο ΔΑΚ στις 17.00’ μ.μ.

Τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής:
Το τμήμα προ- παιδικό (γεννηθέντες 2002- 2003)  με προπονητή τον κ. Ντόγο Αντώνη θα συναντηθούν για την πρώτη προπόνηση τη Δευτέρα 1/9, οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βρίσκονται στις στάσεις της πόλης στις 16.00’ μ.μ. για να μεταφερθούν με το λεωφορείο της ομάδας.
Το τμήμα junior,(γεννηθέντες 2004- 2005) θα προπονείται από τον έμπειρο προπονητή κ. Πέιο Φίλιππο που όλα αυτά τα χρόνια συνδράμει με κάθε μέσο στην ανάδειξη της ομάδας μας.Πρώτη συνάντηση του τμήματος την Τετάρτη 3/9, ώρα προσέλευσης στις στάσεις 16.00’ μ.μ.
Το τμήμα prejunior (γεννηθέντες 2006 - 2007) και bambino (γεννηθέντες 2008-2009) με προπονητές τον κ. Γαβριηλίδη Λάκη και Χαρισιάδη Μανώλη αντίστοιχα θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους το Σάββατο 6/9, ώρα προσέλευσης στις στάσεις 9.30’ π.μ.
Το τμήμα των Γεωργιανών- Ράχης και Τριποτάμου αναλαμβάνουν οι κ. Σίμπος Σάκης και Υφαντίδης Νίκος. Έδρα των προπονήσεων των τμημάτων αυτών είναι το γήπεδο των Γεωργιανών και η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 3/9 και ώρα 16.30’ μ.μ. 

Υπεύθυνος λειτουργίας τμημάτων και τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας ο κ. Σίμπος Σάκης.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το ιδιόκτητο λεωφορείο του Συλλόγου θα ξεκινά από το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας να παραλαμβάνει και να μεταφέρει τους παίκτες της ομάδας από τις καθιερωμένες στάσεις της πόλης στα γήπεδα για τις προπονήσεις τους. Οι μετακινήσεις των παικτών καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς γίνονται από το λεωφορείο του Συλλόγου χωρίς καμία περαιτέρω επιβάρυνση και με συνοδεία προπονητή. 

Οι εγγραφές των αθλητών θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 4/8 και κάθε μέρα και ώρες18:00 – 21:00 στα γραφεία του Συλλόγου, στην οδό Σταδίου 34" αναφερει η ανακοίνωση της Ακαδημίας.