Με τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης συναντήθηκε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

tsavdaridis orfanos

Ζητήματα που αφορούν το Νομό Ημαθίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Αναπληρωτής Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης με τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης κ. Γιώργο Ορφανό, η οποία και πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τρίτη 21 Οκτωβρίου) στο Υπουργείο.

Πιο συγκεκριμένα, στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της περιοχής, τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει η Ημαθία στον πρωτογενή τομέα και στη μεταποίηση των αγροτικών προϊόντων, ενώ αντικείμενο συζήτησης έγινε και η ανάγκη να προχωρήσει μέσα στα επόμενα χρόνια, ένα ευρύτερο σύνολο αθλητικών έργων στην περιοχή. 'Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, στόχος είναι η Ημαθία να αποκτήσει αυτοτελή δυναμική στην Κεντρική Μακεδονία.

Στη συνάντηση του με τον Υπουργό, ο κ. Τσαβδαρίδης είχε την ευκαιρία να θέσει στον κ. Ορφανό και το σημαντικό θέμα της μεταφοράς των μαθητών, τασσόμενος υπέρ της άρσης των περιορισμών που υπάρχουν, τονίζοντας ότι πρόκειται για ζήτημα που δεν απασχολεί μόνο το Νομό Ημαθίας, αλλά ολόκληρη την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.