Το Βιοπαθολογικό Διαγνωστικό Κέντρο ΑΝΑΛΥΣΗ της Χ. Κοντού και στον Άγιο Γεώργιο

kontou xara anim1

Παράρτημα στον Άγιο Γεώργιο θα λειτουργήσει το ΑΝΑΛΥΣΗ - ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ της Ιατρού, Ειδικού Βιοπαθολόγου - Μικροβιολόγου Χαράς Κοντού. Τα εγκαίνια θα γίνουν την Κυριακή 19 Οκτωβρίου, στις 6μμ.

Η Χαρά Κοντού γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια.

Είναι πτυχιούχος Ιατρικής του Πανεπιστημίου «Carol Davila» του Βουκουρεστίου και απόφοιτος του ΤΕΙ Ιατρικών εργαστηρίων Θεσσαλονίκης.

Ειδικεύθηκε στην Ιατρική Βιοπαθολογία-Μικροβιολογία στο ΓΝΑ «Ιπποκράτειο». Σήμερα είναι Υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει πάρει μέρος σε πολλά συνέδρια της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού με γραπτές και προφορικές εργασίες.

Κατέχει πλούσιο εκπαιδευτικό έργο ως εκπαιδευόμενη, αλλά και ως εκπαιδεύτρια.

Εργάστηκε ως επικουρικός ιατρός με θέση επιμηλητή Β' στο ΓΝ Έδεσσας.

Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας και αργότερα Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ειδικευομένων Ιατρών Βιοπαθολόγων (ΠΕΕΙΒ) και από τις θέσεις αυτές αντιπροσώπευσε τους ειδικευόμενους στην Πανελλήνια Ένωση Βιοπαθολόγων (ΠΕΙΒ).

Είναι μέλος της Ελληνικής Μικροβιολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής Βιοχημείας, της Ελληνικής Εταιρείας Ανοσολογίας, της Ελληνικής Εταιρείας Εργαστηριακής Αιματολογίας & Αιμοδοσίας, της Εταιρείας Ιατρικής Βιοπαθολογίας Βορείου Ελλάδος, της Εταιρείας Κλινικής Μικροβιολογίας και Εργαστηριακής Διαγνωστικής και της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής Μυκητολογίας.