Νέα του Νηρέα

Nireas-Olympiakos

Σε αγωνιστική δράση μπαίνουν το Σαββατοκύριακο αυτό η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου του Νηρέα Βέροιας καθώς και τα τμήματα υποδομής της Σχολής Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας.

Η ομάδα του Αντώνη Λυμούση, μετά την ματαίωση της φιλικής αναμέτρησης με την Κ17 της ΠΑΕ Βέροια, θα δώσει φιλικό αγώνα με το εφηβικό τμήμα του ΠΑΟΚ Κουλούρας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 11 το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο της Κουλούρας.

Ο προπονητής του Νηρέα εκμεταλλευόμενος το ρεπό που έχει η ομάδα του για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, θα έχει την ευκαιρία με το φιλικό της Κουλούρας και την βδομάδα που ακολουθεί, να προετοιμάσει καλύτερα τους παίκτες του για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Νησαϊκό στη Μέση.

Τα τμήματα υποδομής με την Αγ. Βαρβάρα

Την πρώτη τους αγωνιστική εμπειρία θα έχουν οι μικροί επίδοξοι ποδοσφαιριστές της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας. Το πρωί του Σαββάτου (10.30 π.μ.) στο γήπεδο της Άμμου όλες οι ηλικιακές κατηγορίες της Σχολής, θα αναμετρηθούν με τις αντίστοιχες του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.