"Μπάρμπι", "Μέσα στον κυκλώνα", "Ο κύκλος των αναμνήσεων" στο Σταρ

star kiklos anamniseon

Αιθ1: BARBIE ΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Ώρες προβολών: 18:15 μμ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Η Barbie είναι η Αλέξα, μια συνεσταλμένη και ρομαντική πριγκίπισσα που ανακαλύπτει μια μυστική πόρτα. Από εκεί θα οδηγηθεί σε μια χώρα γεμάτη θαύματα, μαγικά πλάσματα και εκπλήξεις. Θα συναντήσει τη γοργόνα Ρόμι και τη νεράιδα Νόρι και θα μάθει την ιστορία της κακομαθημένης βασίλισσας Μαλούσια που θέλει να στερήσει τη μαγεία από τη χώρα.

Αιθ1 : ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΩΝΑ - INTO THE STORM

Ώρες προβολών: 20.00 και 22.00

Με λήψεις από επαγγελματίες και ερασιτέχνες κυνηγούς καταιγίδων η ταινία ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΩΝΑ βάζει το θεατή κατευθείαν στο μάτι του κυκλώνα για να βιώσει τις πιο ακραίες εκφάνσεις της Μητέρας Φύσης.

Σε μία μόνο ημέρα, η πόλη Σίλβερτον δοκιμάζεται από μια πρωτοφανή επίθεση ανεμοστρόβιλων. Ολόκληρη η πόλη είναι στο έλεος του κυκλώνα και οι κυνηγοί καταιγίδων προβλέπουν επιδείνωση των φαινομένων. Οι περισσότεροι αναζητούν καταφύγιο, αλλά μερικοί τρέχουν προς τους ανεμοστρόβιλους για να δοκιμάσουν πόσο κοντά μπορεί να φτάσει κανείς για να αποθανατίσει αυτό το μοναδικό φυσικό φαινόμενο.

Αιθ2: Ο Κύκλος Των Αναμνήσεων

Ώρες προβολών: 21.15

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Τεπλίτζκι με τους: Κόλιν Φερθ, Νικόλ Κίντμαν, Στέλαν Σκάρσγκαρντ

Ταινία ποιότητας

Πολεμικό δράμα που βρίσκει τον Κόλιν Φερθ αντιμέτωπο με δαίμονες του παρελθόντος, να προσπαθεί να ξεπεράσει τις αναμνήσεις του ως αιχμάλωτος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ειλικρινής μα ντεμοντέ, «Ο Κύκλος των Αναμνήσεων» φέρνει στο νου την κινηματογραφική αισθητική και τη συναισθηματική απολαβή των ταινιών που κέρδιζαν Όσκαρ καλύτερης ταινίας τη δεκαετία του '80

Γεμάτη ανθρωπιστικά μηνύματα η νέα ταινία «Ο Κύκλος Των Αναμνήσεων» τονίζει την αρετή της συγχώρεσης και της συμφιλίωσης μεταξύ των ανθρώπων, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα τον παραλογισμό του πολέμου.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria

Προσεχώς:
Μικρός Νικόλας
Dracula
Sin city
Annabelle
Boxtrol
The judge
Στα καλά καθούμενα (Ζέτα Μακρυπούλια, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Τζόυς Ευείδη, Ναταλία Δραγούμη)
Interstellar
Big hero
Από έρωτα (Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη)
Fury
Ηλίθιος και Πανελήθιος
Hobbit, the battle of the five armies

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria 
facebook Group: CINE STAR VERIA