Γιουρόπουλος: 'Δεν διέπραξα όσα μου καταλόγισε ο διαιτητής"

skilitsi trikala4

Εξαντλητική χαρακτηρίζει την ποινή των 27 αγωνιστικών που του επιβλήθηκε ο παίκτης του Σκυλιτσίου Δημήτρης Γιουρόπουλος και προσθέτει ότι δεν έκανε όσα του καταλογίζονται στο φύλλο αγώνος. Αναλυτικά στην γραπτή του δήλωση αναφέρει: 

"Μετά την απόφαση της ΕΠΣ Ημαθίας, να τιμωρηθώ με την εξαντλητική ποινή των 27 αγωνιστικών, θα ήθελα να τοποθετηθώ και να πω κάποια πράγματα.

Στα 27 χρόνια που υπηρετώ το ποδόσφαιρο σαν ποδοσφαιριστής, προπονητής και παράγοντας, η συμπεριφορά μου και το ήθος μου είναι σε όλους γνωστά. Δεν θα κρίνω εγώ, άλλα οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές μου και οι φίλοι μου, όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτό που έγινε στο γήπεδο του Άρη Π.Σκυλιτσίου στις 21/03/2015 ήταν το λιγότερο απαράδεκτο. Ο διαιτητής του αγώνα Αναστασίου στο 21΄ του αγώνα, υπέπεσε κατά την άποψη μου σε διαιτητικό λάθος, που δεν ήταν το μόνο μέχρι εκείνη την στιγμή, εις βάρους της ομάδας μου και εγώ ως αρχηγός διαμαρτυρήθηκα με έντονο τρόπο και δέχτηκα την κίτρινη κάρτα. Γυρίζοντας στη θέση μου συνέχισα να "μουρμουρίζω", άλλα χωρίς να λέω κάτι μεμπτό και τότε έγινε αυτό που δεν το πιστεύω και μέχρι σήμερα. Ο "κύριος" Αναστασίου κατευθύνθηκε απειλητικά προς το μέρος μου κι εγώ μόνο τον απώθησα κι αυτός μου έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στην συνέχεια δημιουργήθηκε σύρραξη με όλους τους συμπαίκτες μου να διαμαρτύρονται έντονα, χωρίς να τον ακουμπήσει κανένας. Ζήτησε από τους βοηθούς να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια.

Ένας διαιτητής άχρηστος, ανίκανος και επικίνδυνος, αλλά με πολύ μεγάλη φαντασία έγραψε στο φύλλο αγώνα περιστατικά που θα τα ζήλευε ο μεγαλύτερος σεναριογράφος ταινιών. Είναι απαράδεκτο ένας κομπλεξικός διαιτητής να γραφεί σε επίσημο έγγραφο, που δεν αμφισβητείται, τέτοιες ανακρίβειες.

Δηλώνω υπεύθυνα πως ουδέποτε διέπραξα αυτά που αναγράφονται στο φύλλο αγώνα. Ο "κύριος" Αναστασίου ελαφρά την καρδία μου σταμάτησε την ποδοσφαιρική μου καριέρα, με έναν ανήθικο και ντροπιαστικό τρόπο.

Τέλος θα παρακαλούσα του υπευθύνους να διαβάσουν την καταγγελία μου, μήπως και αλλάξει κάτι επιτέλους. Για μένα το ποδόσφαιρο, μου το τελείωσαν μετά από 27 χρόνια με αυτόν τον τρόπο, θα ήταν κρίμα να το πάθουν κι άλλοι.