Αμείωτο το ενδιαφέρον στην κορυφή της Α1 - Φωτορεπορτάζ από Μελίκη, Κουλούρα

meliki irinoupoli

Έχουμε διανύσει τα 2/3 του πρωταθλήματος στην Α1 ερασιτεχνική και η μάχη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα συνεχίζεται για τους τρεις μνηστήρες. Ειρηνούπολη, Νάουσα και Τρίκαλα κατέχουν τις τρεις πρώτες θέσεις με πολύ μικρή διαφορά να τους χωρίζει. Η Ειρηνούπολη συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα ωστόσο απομένουν άλλα δέκα ματς μέχρι το τέλος της σεζόν και όλα μπορούν να συμβούν.

Η πρωτοπόρος Ειρηνούπολη πέρασε νικηφόρα το Σάββατο από την Μελίκη. Ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε με 0-1 και θα μπορούσε να είχε σημειώσει περισσότερα τέρματα. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η Μελίκη μπήκε δυνατά κι έχασε μεγάλες ευκαιρίες να φέρει το ματς στα ίσα και να δώσει άλλο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Ότι δεν κατάφερε η Μελίκη, το σημείωσε η Ειρηνούπολη. Σε μια πάσα "πάρε-βάλε" ο Καραγιάννης έδωσε έτοιμο γκολ στον Λαμπριανίδη και εκεί τελείωσαν όλα. Μεγάλη διαφορά στην επιθετική γραμμή της Ειρηνούπολης κάνει ο Χρήστος Καραγιάννης ο οποίος στην Μελίκη μάζεψε και πολλές κλοτσιές. Δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο ο Κάρλος Βίγια που μπήκε ως αλλαγή για τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο μέρος.

Καρδιοχτύπησε για να φτάσει στη νίκη η Νάουσα. Όπως και στο πρώτο ματς έτσι και το Σάββατο το ματς της Νάουσας με την Χαρίεσσα έκρυβε πολλές συγκινήσεις. Η Νάουσα προηγήθηκε με πέναλτι του Σαρηγιαννίδη αλλά η Χαρίεσσα δεν παράτησε το ματς και στο τελευταίο δεκάλεπτο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Θεοδωρόπουλο. Λυτρωτής της Νάουσας και πάλι ο Καφές στις καθυστερήσεις.

Στα Τρίκαλα, ο τρίτος της κορυφής δεν είχε αντιμετώπισε καμιά δυσκολία. Στο πρώτο 25λεπτο ο δείκτης του σκορ ήταν στο 4-0 κι εκεί τελείωσαν όλα.

Στα άλλα ματς, το Ζερβοχώρι έχασε στο γήπεδό του από το Σκυλίτσι και μπήκε σε περιπέτειες, το Κλειδί κέρδισε την Καψόχωρα και συνεχίζει να ελπίζει σε παραμονή, ο ΠΑΟΚ πέρασε από τις Βαρβάρες, Μέση και Διαβατός έμειναν στο "Χ" και ο Αχιλλέας πέρασε εύκολα από την Κουλούρα.

Φωτορεπορτάζ από το Μελίκη - Ειρηνούπολη

Φωτορεπορτάζ από το Κουλούρα - Αχιλλέας Νάουσας