Logo

Δυο ανανεώσεις και μια μεταγραφή στη Νάουσα

Με τις ανανεώσεις της συνεργασίας των ποδοσφαιριστών Νίκου Περηφανόπουλου και Τρύφωνα Νίκου με τον Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ συνεχίζεται ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Ακόμη, συμφώνησε και εντάχθηκε στην ομάδα ο Γρηγόρης Αργυρίου, ο οποίος επιστρέφει στον Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ μετά από τρία χρόνια, ενώ κατά την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας και στον Γ.Α.Σ. Ροδοχωρίου. Οι ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν χθες (26-6) στα γραφεία του Συλλόγου με τον Πρόεδρο της ομάδας, Απόστολο Μπέκα, το Γενικό Αρχηγό, Γιάννη Γρηγορίου και τον Αντιπρόεδρο, Γιώργο Μπέκα.

Επίσης, αποδεσμεύθηκαν από την ομάδα οι ποδοσφαιριστές: Γρηγοριάδης, Τζημογιάννης, Χατζόπουλος, Τούφας και Κυζιρίδης. Η διοίκησης του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια.

Οι ανανεώσεις και οι προσθήκες ποδοσφαιριστών θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα με στόχο να έχει ολοκληρωθεί το ροστερ πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας που προβλέπεται το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb