ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας: "Η σιωπή είναι χρυσός κ. Ακριβόπουλε"

Από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Η σιωπή είναι χρυσός κ. Ακριβόπουλε. Και ξαφνικά ο εξαφανισμένος πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ.Η. με το ανύπαρκτο έως σήμερα έργο, εμφανίστηκε στη λήξη της αγωνιστικής περιόδου για να μας δείξει το ούτως ή άλλως περιορισμένο μπόι του.

Με ύφος χιλίων Καρδιναλίων καταφέρθηκε με δηλώσεις του σε διαδικτυακή εκπομπή εναντίον της ομάδας μας, επιχειρώντας ούτε λίγο ούτε πολύ να αμφισβητήσει την πρώτη θέση που καταλάβαμε στην βαθμολογία του πρωταθλήματος και να προκαταβάλει της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής

Φαίνεται αυτές τις εντολές είχε από τον εργοδότη-πελάτη του ο οποίος αφού δεν τα κατάφερε εντός των αγωνιστικών χώρων επέλεξε άλλους δρόμους για να πετύχει το στόχο του.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της πειθαρχικής επιτροπής η οποία άλλωστε κατ' επανάληψη έχει αποδείξει ότι δεν χειραγωγείται από κανένα.

Καλούμε τον κύριο Ακριβόπούλο αυριο κιόλας να υποβάλλει την παραίτησή του από τα όργανα της ΕΠΣ Ημαθίας από τη στιγμή που δεν μπορεί να κρύψει τα οπαδικά του αισθήματα και τουλάχιστον να υποδυθεί τον αμερόληπτο.

Οι αγώνες και τα πρωταθλήματα κερδίζονται και χάνονται στους αγωνιστικούς χώρους.

Κάποιοι επιτέλους πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και όχι να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και τη δεδομένη ανικανότητά τους να διαχειριστούν το ποδόσφαιρο του νομού.

Έχετε ξεπεράσει τα όρια κύριοι τουλάχιστον μην προκαλείτε την κοινή λογική με τη δημόσια παρουσία σας".