Ποδοσφαιρική γιορτή ο τελικός του κυπέλλου ερασιτεχνών - Δηλώσεις των πρωταγωνιστών (βίντεο)

Ως γιορτή αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι των δυο φιναλίστ, Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, το τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών. Την Τετάρτη το μεσημέρι (3.30μμ) ο ΠΑΟΚ για τέταρτη σερί χρονιά (δυο κατακτήσεις) και ο Μέγας για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια, θα διεκδικήσουν την κούπα, στο δημοτικό στάδιο Βέροιας.

Την Τρίτη το βράδυ, παράγοντας, προπονητές, παίκτες και διοργανώτρια αρχή έκαναν δηλώσεις για τον μεγάλο τελικό. Ας δούμε τι είπαν: 

Ανδρεανίδης Πέτρος: (ΕΠΣ Ημαθίας - υπεύθυνος τύπου) "Εύχομαι και στις δυο ομάδες, καλή επιτυχία. Να απολαύσει όλος ο φίλαθλος κόσμος ένας όμορφο αγώνα".

Μουχτάρης Χρήστος: (ΕΠΣ Ημαθίας - Επιτροπή πρωταθλήματος και κυπέλλου) "Συγχαίρω τις δυο ομάδες για την πορεία στον θεσμό. Να μας χαρίσουν παιχνίδι αντάξιος της ιστορίας τους και της ποιότητας τους. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε όπως πέρσι να κάνουμε τον τελικό Σάββατο. Προσπαθούμε με μικρές πινελιές να δίνουμε κίνητρα στις ομάδες να συμμετέχουν στις διοργανώσεις".

Παπαδόπουλος Τάκης: (πρόεδρος Τρικάλων) "Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια βρίσκεται τα τελευταία τρία χρόνια σε τελικούς. Εμείς μετά από 14 χρόνια βρισκόμαστε στον τελικό. Συγχαρητήρια στις 2 ομάδες και καλή επιτυχία. Να κερδίσει το ποδόσφαιρο και να γίνει ένα παιχνίδι ανταγωνιστικό και ποιοτικό αντάξιο της ιστορίας των δυο ομάδων. Θα γίνει όμορφο παιχνίδι σε πολιτισμένη ατμόσφαιρα. Τα τελευταία γεγονότα στο ΠΑΟΚ, τα οποία είναι επιεικώς απαράδεκτα, στενοχώρησαν κόσμο, να δώσουμε εμείς χαρά στον κόσμο".

Σε ερώτηση αν θεωρεί την ομάδα του φαβορί, απάντησε: «Είναι ματς με ιδιαιτερότητα, δεν υπάρχουν φαβορί. Μπορεί να φαινόμαστε φαβορί, αλλά νομίζω ότι οι δυο ομάδες έχουν πιθανότητες 50-50».

Κίτσας Βασίλης: (Πρόεδρος ΠΑΟΚ) "Θα γίνει μεγάλη γιορτή αύριο. Είμαστε ομάδα των τελικών. Συμμετάσχουμε από το 2014 και είμαστε δυο φορές κυπελλούχοι. Να γιορτάσουμε το παιχνίδι, να το χαρούμε και να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο προς τα έξω".

Καστανιώτης Βασίλης: (προπονητής Τρικάλων) "Είναι ιδιαίτερη στιγμή. Στο γήπεδο που θα παίξουμε, πέρασα από εδώ και από αυτή την πόλη και είναι χαρά μου που θα είμαι εδώ. Ένας τελικός μόνο χαρά μπορεί να φέρει. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε τον τελικό και θέλουμε να αξίζουμε να πάρουμε το ματς. Να ευχηθώ και στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας να έχει ένα καλό μας και να φύγουμε όλοι όρθιοι".

Φερέιρα Κίνγκ:  (προπονητής ΠΑΟΚ) "Να έχουμε καλό ματς. Να γιορτάσει και ο κόσμος μαζί μας. Πρώτος στόχος μας το πρωτάθλημα. Δεν είναι τυχαίο που είμαστε στον τελικό. Αξίζουμε και θα παλέψουμε για ένα καλό τελικό και να κερδίσει ο καλύτερος".

Κιρκιλιανίδης Γιάννης: (αρχηγός Τρικάλων) "Επειδή δεν κατακτήσαμε ποτέ, θα κάνουμε τα πάντα να το κατακτήσουμε. Ο καλύτερος να κερδίσει κι εύχομαι να είναι η ομάδα μου".

Ευαγγελόπουλος Δημήτρης: (αρχηγός ΠΑΟΚ) "Ο θεσμός είναι μια ευκαιρία για διάκριση. Θέλουμε να είμαστε εμείς οι κυπελλούχοι. Θα βάλουμε τα δυνατά μας. Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο αλλά κι εμείς έχουμε δυνατότητες και ψυχή και εύχομαι να μείνουμε όλοι να μείνουμε όρθιοι".