Logo

Ο Αντώνης Λυμούσης προπονητής στην Αγία Μαρίνα

Σε συμφωνία με τον Αντώνη Λυμούση για τη θέση του προπονητή κατέληξε ο Προεδρος κ Καλαιτζιδης και το Δ.Σ του Μέγας Αλέξανδρου Αγιας Μαρίνας.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Μέγα Αλέξανδρου αναλαμβάνει την θέση του κ Ευτηριάδη ο οποίος παραιτήθηκε μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (0-1) και η παραίτησή του έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση στη συνεδρίαση της Κυριακής.

Ο Αντώνης Λυμούσης είναι κάτοχος διπλώματος ΟΥΕΦΑ Β και έχει πλούσιο βιογραφικό μιας και ως Προπονητής έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες. Για 6 χρόνια ήταν στις μικτές της ΕΠΣΗμαθίας με πολλές διακρίσεις. Η μεγαλύτερη διάκριση πρωταθλητής με την μικτή παίδων 2010 .Το 2012 δευτεραθλητής α' ζώνης σε επίπεδο περιφερειών.

Προπονητής στην ομάδα νέων Βέροιας στην foitball league. Έκατσε και στον πάγκο της Καβάσιλας στην Στενήμαχο,στην Μαρίνα και τον Αγ. Γεώργιο και στον Νηρέα. Πέρασε με επιτυχία στις Ακαδημίες του Μακεδόνα,της Α.Ε Ποντίων της Ακαδημία Βέροιας. Του Αγ Γεωργίου, της Πατρίδας,του Κοπανού και της ΑΕΚ Βέροιας

Ο νέος τεχνικός του Μέγα Αλέξανδρου έπιασε αμέσως δουλειά και γνώρισε τους νέους του παίκτες, όντας χαμογελαστός, ενώ με χαρούμενη διάθεση και έκανε σήμερα Τρίτη την πρώτη του προπόνηση.

Το Δ.Σ του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας καλωσορίζει τον νέο προπονητή και του εύχεται καλή δύναμη και επιτυχίες στο έργο του.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb