Δυο μεταγραφές στην Αγία Μαρίνα

Η διοίκηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε δυο μεταγραφές. Αποκτήθηκαν ο Νίκος Παπαδόπουλος (γεν. 1997) από τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και ο Νίκος Πατσιαβούρας (γεν. 1995) από τον Θεολόγο Θάσου.

Στην ανακοίνωση ο σύλλογος της Αγίας Μαρίνας αναφέρει: "Πρόκειται για δύο ικανότατους ποδοσφαιριστές που παρά το νεαρό της ηλικίας τους περάσαν και από τα εθνικά πρωταθλήματα και στο τοπικό ποδόσφαιρο με πρωταγωνιστικό ρόλο στις ομάδες τους.

Η εμπειρία και οι ικανότητες των δύο ποδοσφαιριστών θα είναι μία ακόμα βοήθεια προκειμένου η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. Ο πρόεδρος Ανδρέας Καλαιτζίδης και το Δ.Σ τους καλωσορίζουμε στην ομάδα του Ιωνικού και τους ευχόμαστε τα καλύτερα.

Ο πρόεδρος θέλει να ευχαριστήσει τον άνθρωπο που βοήθησε οικονομικά στο να έρθουν στην ομάδα μας οι δυο ποδοσφαιριστές. Βλέποντας τον αγώνα που κάνει η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και προσωπικά ο πρόεδρος κ Καλαιτζίδης και χωρίς να είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία πήρε την απόφαση να βοηθήσει με ένα σεβαστό ποσό . Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε υγεία και ο θεός να του δίνει δύναμη διάθεση προσφοράς και πολλή αγάπη".