Logo

Φωτιάδης: "Τι κάναμε το πρώτο οκτάμηνο της θητείας μας" (φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε στη Νάουσα, στην ταβέρνα "Βαγωνάκι" η Απολογιστική Συνέλευση της ΕΠΣ Ημαθίας. Στην εισήγησή του ο πρόεδρος Βασίλης Φωτιάδης τόνισε: "Είχαμε υποσχεθεί ότι θα δουλέψουμε με ζήλο και θα δώσουμε ευκαιρίες σε όλους. Στα περισσότερα ανταποκριθήκαμε. Έχουμε να κάνουμε και άλλα. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε την ανασυγκρότηση του τοπικού ποδοσφαίρου".

Ο κ. Φωτιάδης υποσχέθηκε βοήθεια στις ομάδες και σε θέματα εκτός ποδοσφαίρου, καλώντας τις ομάδες να περνούν από τα γραφεία και να συζητούν τα θέματά τους.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ γνωστοποίησε ότι η προηγούμενη διοίκηση ξόδευε κάθε μήνα 3000 - 3500 ευρώ έξοδα κίνησης μελών συμβουλίου και 1800 εύρω έξοδα παράστασης προέδρου και πρόσθεσε ότι ως πρόεδρος δεν θα πάρει χρήματα από την ΕΠΣ για δουλειές της Ένωσης.

Ο κ. Φωτιάδης είπε ακόμη ότι η διοίκησή του στο 8μηνο έκανε: Καθιέρωση υποχρεωρτικής παρουσίας γιατρού,  μείωση παραβόλου δελτίων, αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής των πρωταθλημάτων (πλέι οφ), μείωσε των κατηγοριών (από τέσσερις σε τρεις), οργάνωση και λειτουργία των ομάδων, έλεγχο των γηπέδων (βρέθηκαν τέσσαρα ακατάλληλα), με νέες εγγραφές μπήκαν νέα σωματεία στην δύναμη της ΕΠΣ.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Κώστας Μαστοροδήμος μίλησε για τα σεμινάρια διαιτησίας που έγιναν αυτό το διάστημα.

matsoukas

Ματσούκας: "Προσπάθεια να λύσουμε το οικονομικό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου"

Στο οικονομικό πρόβλημα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στάθηκε ο πρόεδρος της Αγκαθιάς Αριστείδης Ματσούκας. Αναλυτικά: "Το όνειρό μου ήταν, για να έχουν λόγο οι ομάδες τον Ιούνιο να κάνουμε μια γενική συνέλευση με θέμα το ποδόσφαιρο. Μια νύχτα δεν μας φτάνει να λύσουμε τα προβλήματα. Οι επισκέψεις στην Αθήνα δεν λύνουν το οικονομικό πρόβλημα του ερασιτεχνικού. Δεν το θέλουν στην Αθήνα το ερασιτεχνικό. Αν δεν υπάρχουν παράγοντες, δεν θα υπάρχει διαιτησία και ποδοσφαιριστές. Βάζουμε λεφτά εμείς οι παράγοντες χωρίς να μας προσφέρει η πολιτεία τίποτα. Κάντε επαφές με τις άλλες ΕΠΣ και να σταματήσουμε τα πρωταθλήματα για δυο εβδομάδες, χωρίς να δίνουμε διαιτητές στις μεγάλες κατηγορίες μέχρι να μας δώσουν τις νόμιμες επιχορηγήσεις που δικαιούμασταν".

Ο κ. Ματσαούκας χαρακτήρισε "πατάτα" την απόφαση της διοίκησης Γραμμένου να εντάξει τις ομάδες της Γ' Εθνικής στο κύπελλο ερασιτεχνών (καταργήθηκε το κύπελλο Γ' Εθνικής) και πρόσθεσε ότι ούτε η νέα διοίκηση της ΕΠΟ γνωρίζει τα προβλήματα του κυπέλλου. Ο κ. Ματσούκας ζήτησε τέλος, να ορισθεί ως έδρα των αγώνων κυπέλλου η έδρα του μικρότερης σε κατηγορίας ομάδας.

papadopoulos trikala

Ο Τάκης Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος των Τρικάλων, εξήρε κάποιες από τις πρώτες αποφάσεις της νέας διοίκησης και συμφώνησε με την απόφαση της ΕΠΟ να συμμετάσχουν οι ομάδες της Γ' εθνικής στο ερασιτεχνικό κύπελλο.

{jlex}flickr:72157685612356581{/jlex}

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb