Logo

Όλα έτοιμα για το «Veria Basketball Camp 2016»

Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βέροιας η συνέντευξη τύπου για το δεύτερο μπασκετικό camp που θα διεξαχθεί στη Βέροια από 21 – 26 Ιουνίου με την ονομασία «Veria Basketball Camp 2016» και διοργανωτές τον Κώστα Τσαρτσαρή σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας και τα τμήματα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας του ΑΟΚ Βέροιας.
Στο πάνελ κάθισαν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κος Θεόφιλος Κορωνάς, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας και υπεύθυνος των ακαδημιών μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας Δημήτρης Γκίμας και ο Κελεπούρης Νίκος εκπρόσωπος του ΑΟΚ Βέροιας.

Ο Δήμαρχος Βέροιας αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε τόνισε «Σας καλωσορίζουμε στο δεύτερο Veria Basketball Camp που γίνεται στη Βέροια από τις 21-26 Ιουνίου με συνδιοργάνωνες το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας το Φίλιππο Βέροιας και τον ΑΟΚ Βέροιας. Είναι κατανοητό σε όλους μας ότι η επανάληψη του camp έχει να κάνει με την επιτυχία με την οποία στέφθηκε το πρώτο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι ακόμα πιο άρτια η φετινή διοργάνωση ενώ τα τυχόν μικροπροβλήματα ή παραλείψεις που υπήρχαν πέρσι να έχουν διορθωθεί στο έπακρον ώστε να απολαύσουμε όλοι και κυρίως τα παιδιά (7-17 ετών) τα μαθήματα του μπάσκετ από ανθρώπους που το γνωρίζουν καλά. Θα είμαστε εδώ και τα επόμενα χρόνια και θα στηρίζουμε αυτή την διοργάνωση.»

Ο Νίκος Κελεπούρης (ΑΟΚ Βέροιας) δήλωσε : «Εκπροσωπώ τον ΑΟΚ Βέροιας. Το σωματείο μας εδώ και 20 χρόνια ασχολείται μόνο με το μπάσκετ. Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να στηρίξουμε την προσπάθεια του φίλου Κώστα Τσαρτσαρή του μεγαλύτερου αθλητή σε επιτυχίες και ήθος που ανέδειξε η πόλη μας. Είναι μια πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και με μεγάλη χαρά στεκόμαστε αρωγοί στην προσπάθεια αυτή. Εννοείται πως το μέλλον όποτε μας ζητηθεί θα είμαστε δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες».

Ο Δημήτρης Γκίμας (Φίλιππος Βέροιας) : «Είμαστε πολύ χαρούμενοι στην προσπάθεια που κάνει ο Κώστας Τσαρτσαρής που χωρίς υπερβολή είναι ο μεγαλύτερος αθλητής που έχει αναδείξει η πόλη στην ιστορία της. Πιστεύουμε ότι είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τα παιδία της πόλης που ασχολούνται με το μπάσκετ να πάρουν μέρος σ’ αυτό το camp. Δυστυχώς ο Κώστας Τσαρτσαρής δεν μπόρεσε να είναι σήμερα εδώ όπως ήταν προγραμματισμένο λόγω των υποχρεώσεων του με την ομάδα του Παναθηναϊκού. Αυτή τη στιγμή όλοι μας στεκόμαστε πάνω από σωματεία και οτιδήποτε άλλο. Πιστεύουμε πολύ στην δυναμική που έχει το μπάσκετ. Πιστεύουμε ότι το μπάσκετ είναι το πρώτο άθλημα της πόλης με πάνω από 300 παιδιά να ασχολούνται στους δυο συλλόγους. Ευχαριστούμε τον Δήμο Βέροιας, τον Δήμαρχο κο Βοργιαζίδη τον πρόεδρο του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κο Κορωνά Θεόφιλο για την βοήθεια και την συνδιοργάνωση. Πιστεύουμε ότι και αυτό το camp θα στεφθεί με επιτυχία. Θέλουμε να είναι καλύτερο από το περυσινό. Με περισσότερη πείρα φέτος θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τις περσινές μας αδυναμίες. Τα παιδιά μπορούν μέχρι και την Τρίτη το πρωί να δηλώσουν συμμετοχή. Επίσης θα υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά των παιδιών από και προς την Βέροια με συγκεκριμένα δρομολόγια. Για οποιαδήποτε πληροφορία ο κόσμος μπορεί να ενημερώνεται καθημερινά μέσω τη σελίδα του camp στο facebook (veriacamp). Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τον Κώστα Τσαρτσαρή ώστε στο camp να έρθουν μεγάλοι και διακεκριμένοι αθλητές του χώρου κάτι όμως που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.»

Ο Θεόφιλος Κορωνάς (ΚΑΠΑ Δέμου Βέροιας) : «Καλωσορίζω και εγώ με την σειρά μου το δεύτερο Veria Basketball Camp. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι φέτος γιατί όπως ανέφερε και προηγουμένως ο Δήμαρχος συμμετέχουν όλες οι ομάδες μπάσκετ της πόλης. Στο Δήμο θέλουμε να γίνεται αυτό. Πιστεύω ότι φέτος το camp θα είναι οργανωτικά ένα επίπεδο παραπάνω. Θα χρησιμοποιηθεί και το αναδιαμορφωμένο γήπεδο της Ελιάς «Άρης Γεωργιάδης» για παιχνίδια που θα γίνονται εκεί το απόγευμα και θέλω να πιστεύω ότι και το 3ο Veria Basketball Camp που θα ακολουθήσει θα είναι ακόμη καλύτερο γιατί σε συνεργασία με τον κο Λαζαρίδη (Διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών) έχουμε σκοπό να διαμορφώσουμε και τα εξωτερικά γήπεδα μπάσκετ του Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας». Αυτό βέβαια το λέω με κάθε επιφύλαξη λόγο και της χρονικής διάρκειας που έχουν τα δημόσια έργα σε σχέση με τα ιδιωτικά. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους.»

VERIA BASKETBALL CAMP 2016 ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

1Ο ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΩΡΑ 08:15 ΠΑΡΚΟ «ΕΛΗΑΣ» - ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΏΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ
1Η ΣΤΑΣΗ ΩΡΑ 08:20 ΟΔΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ, ΕΝΑΝΤΙ ΚΛΙΝΙΚΗΣ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»
2Η ΣΤΑΣΗ ΩΡΑ 08:25 ΟΔΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΕΚΚΛΗΣΗ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΚΑ
3Η ΣΤΑΣΗ ΩΡΑ 08:30 ΟΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΠΑΡΚΟ ΕΝΑΝΤΙ ΝΕΚΤΟΤΑΦΕΙΩΝ

2Ο ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΩΡΑ 08:15 ΠΑΡΚΟ «ΕΛΗΑΣ» - ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΏΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ
1Η ΣΤΑΣΗ ΩΡΑ 08:20 ΟΔΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ – ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
2Η ΣΤΑΣΗ ΩΡΑ 08:25 ΟΔΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΩΡΟΛΟΓΙΟΥ

Η αναχώρηση των λεωφορείων από το ΔΑΚ «Δημήτριος Βικέλας» θα είναι στις 13:00. Η αποβίβαση των παιδιών θα γίνεται στις ίδιες στάσεις και παρακαλούνται οι γονείς να μεριμνήσουν για την έγκαιρη προσέλευση και υποδοχή των παιδιών τους.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb