Logo

Πλησιάζει προς το τέλος του το Veria Basketball Camp

hmera 4h 32

Με τις καιρικές συνθήκες σήμερα να είναι πολύ καλές και να ευνοούν την χρησιμοποίηση και των εξωτερικών χώρων του Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» ολοκληρώθηκε η 4η ημέρα του Veria Basketball Camp 2015.

Τα παιδιά δούλεψαν σκληρά το πρωί στο πρώτο μέρος της προπόνησης και διδάχθηκαν από τους coaches τεχνικές χειρισμού της μπάλας, επιθετικές συνεργασίες δύο παικτών αλλά και ατομική άμυνα. Στο διάλειμμα είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την εταιρεία πληροφορικής και χορηγό του camp «Δικτύωση» για την Ρομποτική. Την ενημέρωση έκανε ο Πρόδρομος Μαρκόπουλος ο οποίος στο τέλος απάντησε στις πολλές ερωτήσεις των παιδιών.

To δεύτερο μέρος της προπόνησης, αποδείχθηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τους νεαρούς αθλητές αφού περιλάμβανε παιχνίδια 3x3 και εφαρμογή όλων όσων διδάχθηκαν τα παιδιά μέχρι και σήμερα. Παρόλο που ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος τα παιδιά ευχαριστήθηκαν μπάσκετ, χωρίς να έχουν στο μυαλό τους τη νίκη αλλά κυρίως τη χαρά του παιχνιδιού.

Αύριο (20/6) τελευταία ημέρα προπονήσεων του camp τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Κώστα Χαραλαμπίδη ο οποίος είναι επίσημος προσκεκλημένος των διοργανωτών.

Την Κυριακή (21/6) το camp θα ολοκληρωθεί με μια ανοικτή σε όλους εκδήλωση με πολλά παιχνίδια και εκπλήξεις.....

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb