Logo

Κέρδισε τον Αετό Κιλκίς ο ΑΟΚ

aok

Πραγματοποιώντας πειστική εμφάνιση και παίζοντας κατά διαστήματα γρήγορο και όμορφο basket, ο Α.Ο.Κ. Βέροιας νίκησε την αδύναμη ομάδα του Αετού Κιλκίς με 65-37. Η ομάδα του ΑΟΚ προερχόμενη από δυο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και δεν έδωσε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλό της για οποιαδήποτε διεκδίκηση. Αν μάλιστα οι παίκτες του Α.Ο.Κ. ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική τους προσπάθεια τότε το σκόρ θα έπαιρνε τεράστιες διαστάσεις.

Το εύρος του σκορ και η μορφή που πήρε το παιχνίδι από την αρχή του, έδωσε την δυνατότητα στην προπονητική ομάδα του Α.Ο.Κ. να δοκιμάσει αρκετά σχήματα και να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους δηλωμένους αθλητές της ομάδας.

«Μέρα με την μέρα προσπαθούμε να διορθώσουμε πράγματα και καταστάσεις που θα μας κάνουν καλύτερους στο μέλλον» δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Θωμάς Τούσας και συνέχισε «περάσαμε ένα δύσκολο 15ήμερο αλλά στα δύσκολα φαίνονται οι καλές ομάδες.Σήμερα δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες για πρώτη φορά και δοκιμάσαμε κάποια πράγματα που μέχρι τώρα τα είχαμε κάνει μόνο στην προπόνηση.Συνεχίζουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και βλέπουμε.»

Διαιτητές: Μελανίδης – Μποϊτσης
Δεκάλεπτα: 17-12, 33-19, 53-28, 65-37.

Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑ: (Τούσας) Χρυσάφης 4, Καπνάς 12, Γιαννόπουλος , Γκανάς 21(1), Ναμίδης 2 , Πάππου 2,Ιατρού 1, Ιωσηφίδης 7, Ουζούνης, Γκεκόπουλος 16, Χατζής, Τσέος.

Τα ηλικιακά

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα οι εφηβική ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Βέροιας νίκησε την αντίστοιχη του Φίλιππου Βέροιας με σκορ 44-31 πετυχαίνοντας παράλληλα την πρόκρισή της στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.
Η απρόσμενη ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον Ζαφειράκη στη Νάουσα έδωσε στο Κυριακάτικο τοπικό ντέρμπι ,μορφή τελικού. Πιο «έμπειροι» και πιο ουσιαστικοί οι «μπλε» νίκησαν χάρη στην τρομερή αμυντική τους λειτουργία μιας και επιθετικά έκαναν μια από τις χειρότερές τους εμφανίσεις.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καπουρτιδης-Γρηγοριάδης

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-06, 25-19, 33-26, 44-31.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑ: (Τούσας) Χρυσής 10(1), Γιαννόπουλος 8, Ναμίδης 4, Θεοχαρόπουλος, Καργατζής 4, Τούσας 5(1),Μισοκέφαλος 2,Τσέος 11, Πιπερτζής,Γαβριηλίδης.
Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ : (Τριχόπουλος)Σάρακας 5,
ΧηΜασούρας 2, Γκίκας 5, Παρίσης 5, Σιαραψής, Λαφτσίδης, Παναγιωτίδης 2, Τόκας 6(1),Δάνης Γ., Τσανακτσίδης, Μοτσιόπουλος 2,Πεχλιβάνος.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ

ΝΙΚΗ ΤΟΥ Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης η παιδική ομάδα του Α.Ο.Κ. νίκησε εύκολα της ομάδα της Αριδαίας με 51-25.Η άμυνα ήταν το βασικό συστατικό της εύκολης νίκης που με λίγη περισσότερη επιθετική «σοβαρότητα » θα μπορούσαν οι νεαροί «λύκοι» να πετύχουν διαφορά μαμούθ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΧηΚώστας

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-08, 23-11, 45-16, 51-25.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑ: (Καπνάς): Δελιόπουλος Γρ. 4, Φραντζής Μαρ.4, Λάντζος Στ. 5(1), Τσανακτσής Μιχ. 5(1), ΧηΛευτέρης-Μιχαλάς Λευτ. 11, Στεργιούλας Αγγ. 9, Τσέος Αρ. 3, Αλεξανδρής Ακ., Ουσουλτζόγλου, Μπαρμπαρούσης Μιχ. , Ηλιάδης Βασ. 2,Ταλιώνας Χρ.4,Ταλιώνας Ηλ. 4,Συντίλας.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb