Κέρδισαν και στην Γουμένισσα οι Αετοί

Ούτε στη Γουμένισσα και κόντρα στον τοπικό ΑΟΚ, σταμάτησε η φετινή πορεία των Αετών Βέροιας. Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη επικράτησε με 57-48 και έφτασε στις 9 νίκες σε ισάριθμα ματς, φιγουράροντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, πάντα με "συγκάτοικο" τον Φίλιππο Νέας Πέλλας.

Αυτό ήταν εκ των πραγμάτων το πιο δύσκολο παιχνίδι των "ασπρόμαυρων" στη μέχρι τώρα παρουσία τους στο πρωτάθλημα, καθώς η ομάδα του Κιλκίς διαθέτει μια σκληροτράχηλη ομάδα και μάλιστα προέρχεται από την περσινή συμμετοχή της στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ.

Το ξεκίνημα ήταν εξαιρετικό για τους Ημαθιώτες, που πήραν διαφορά 20 περίπου πόντων στο ημίχρονο, ωστόσο στη συνέχεια υπέπεσαν σε αρκετά λάθη και σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Μάκη Ιωσηφίδη για περίπου 5 αγωνιστικά λεπτά λόγω τραυματισμού, η διαφορά μειώθηκε σταδιακά.
Ωστόσο, σε ένα ακόμη παιχνίδι, η άμυνα έβγαλε ασπροπρόσωπους τους Αετούς και με τους 48 πόντους που δέχτηκαν, κράτησαν για 9ο σερί ματς το παθητικό στο -50.

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Μάκης Ιωσηφίδης, που έφτασε τους 16 πόντους με 4 τρίποντα και τον ακολούθησε ο Χάρης Χρυσάφης, που σημείωσε 13 με τρία εύστοχα σουτ εκτός των 6.75

Επόμενο παιχνίδι για τους Αετούς Βέροιας, το Σάββατο 16/12 με αντίπαλο την ΑΚΕ Πιερίας, τελευταίο για το 2017.
Τα δεκάλεπτα : 11-19, 18-39, 31-49, 48-57

Οι πόντοι του ΑΟΚ : Τσιμτσιρίδης 7, Ιωσηφίδης 16 (4), Παπαδόπουλος 6 (1), Πάππου 3, Χρυσάφης 13 (3), Ιατρού 2, Κασάπης 3