Πέρασαν και από την Κατερίνη οι Αετοί Βέροιας

Το πιο δύσκολο παιχνίδι από την αρχή τη σεζόν έδωσαν οι Αετοί Βέροιας, που αντιμετώπισαν στο Κλειστό της Κατερίνης τον ΓΑΣΠ Πάνθηρες.

Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη δυσκολεύτηκε από την τοπική ομάδα, ωστόσο πήρε τη νίκη με 62-50 και μετά από 5 αγώνες, συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα της Β ΕΚΑΣΚΕΜ.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, το ματς ήταν αμφίρροπο και οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ. Στη συνέχεια όμως, η επιθετική λειτουργία των Αετών βελτιώθηκε αισθητά ωστόσο οι γηπεδούχοι συνέχισαν να βρίσκουν τις λύσεις και ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος στο -4.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, η ομάδα της Ημαθίας βελτίωσε σε μεγάλο βαθμό την άμυνα τους και πήρε πολλά ριμπάουντ, με αποτέλεσμα να σημειώσει αρκετούς πόντους στον αιφνιδιασμό.

Επόμενο παιχνίδι για τους "ασπρόμαυρους" το Σάββατο 18/11 στο ΔΑΚ "Βικέλας" με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Λεπτοκαριάς.
Διαιτητές: Ταρενίδης Κ. - Γιανκίδης.

Δεκάλεπτα: 12-12, 27-31, 33-50, 50-62.

ΓΑΣΠ Πάνθηρες (Χρυσίδης): Βάτος, Κεσεσίδης, Κεραμιδάς 4, Σκρέτας 3 (1), Καρακασίδης 1, Λαγαμτζής 2, Γκαβοτάσιος 9, Αδαμόπουλος 6, Μπούσμπουρας 11, Πολυχρόνης 6 (2), Ιορδανίδης, Βάτος 8 (2).

Αετοί Βέροιας (Τυριακίδης): Τσιμτσιρίδης 5, Ιωσηφίδης 22 (5), Παπαδόπουλος 3 (1), Ουζούνης, Γκεκόπουλος 22, Πάππου 10, Χρυσάφης, Κασάπης, Βλαχάκης.