Logo

Στην Έδεσσα το Σάββατο ο ΑΟΚ

Το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, δίνει το Σάββατο 18/3 ο ΑΟΚ Βέροιας.

Η ομάδα του Θωμά Τούσα μεταβαίνει στη γειτονική Έδεσσα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Πανεδεσσαϊκό, που έχει εξασφαλίσει ως τρίτος τη συμμετοχή του στα play off.

Οι Ημαθιώτες θέλουν μία νίκη στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια (ακολουθεί το εντός με τον ΓΑΣ Αλεξάνδρεια) για να οριστικοποιήσει την πρώτη θέση, η οποία και θα του δώσει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play off.

Παρά τους τραυματισμούς που δεν επέτρεψαν σε κάποιους παίκτες να προπονηθούν μέσα στην εβδομάδα, ο ΑΟΚ θα αγωνιστεί και στο αυριανό παιχνίδι για τη νίκη, παρά το γεγονός πως αντιμετωπίζει μία ιδιαίτερα ισχυρή ομάδα, ειδικά στην έδρα της.

Με την ομάδα θα ταξιδέψει και ο Δημήτρης Παπουλίδης, του οποίοι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του επιτρέπουν να δώσει το παρόν, ενώ αναμένεται να πάρουν και πάλι συμμετοχή παίκτες από το παιδικό τμήμα του συλλόγου.

Δηλώσεις Θωμά Τούσα :

"Απομένει το ένα από τα δύο βήματα για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Αντιμετωπίζουμε αύριο τον Πανεδεσσαϊκό, μία ομάδα που ξεχώρισε φέτος στην κατηγορία και με την 3η θέση, θα αγωνιστεί στα play off. Και μόνο αυτό, κάνει το έργο μας ιδιαίτερα δύσκολο αύριο, ωστόσο προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για το παιχνίδι, παρά το γεγονός πως αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς και απουσίες."

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής :

Πανεδεσσαϊκός – ΑΟΚ Βέροιας
ΓΑΣ Αλεξάνδρεια – ΦΟ Αριδαίας
ΑΟΚ Γουμένισσας – Βατανιακός / Σάρισα
ΑΓΕ Πιερίας – ΓΑΣ Έδεσσας (19/3)
Σκυδραϊκός – Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών 0-20 α.α.
Ζαφειράκης Νάουσας – ΓΑΣ Βαφύρας (19/3)

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb