Logo

Εκτός με Βαφύρα ο ΑΟΚ

Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι στη γειτονική Πιερία για τον ΑΟΚ Βέροιας, αυτή τη φορά στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Δίου, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΓΑΣ Βαφύρας.

Μπορεί ο αντίπαλος να είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ο Θωμάς Τούσας και οι παίκτες του όμως αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με τη δέουσα σοβαρότητα, ώστε να μη βρεθούν προ εκπλήξεως.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή, με μοναδική απουσία αυτή του Ιορδάνη Τυριακίδη, ο οποίος θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική τιμωρίας του ενώ ο Κωνσταντίνος Καπνάς, που αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, προφυλάχθηκε στις τελευταίες προπονήσεις, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος το Σάββατο.

Να σημειώσουμε πως σε περίπου 20 μέρες και αφού διευθετηθούν κάποια διαδικαστικά ζητήματα, θα ενταχθεί κανονικά στην ομάδα και ο Δημήτρης Παπουλίδης, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Αιγινιακό, ένας παίκτης που θα βοηθήσει σημαντικά κάτω από τη ρακέτα

Δηλώσεις :

Θωμάς Τούσας : "Ο αντίπαλος μας στο αυριανό παιχνίδι είναι μεν ουραγός, ωστόσο αυτό δεν μας λέει τίποτα. Προετοιμαστήκαμε στην ίδια φιλοσοφία και αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα, για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως. Στόχος βεβαίως η νίκη, ώστε να συνεχίσουμε το σερί αλλά και να επαναλάβουμε τις τελευταίες εμφανίσεις, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες."

Χάρης Χρυσάφης : "Άλλο ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μας, το οποίο θα αντιμετωπίσουμε με τη δέουσα σοβαρότητα όπως κάνουμε από την αρχή της χρονιάς. Η ομαδα έχει βρει ρυθμό και σε κάθε αγώνα παρουσιάζεται ακόμα καλύτερη. Είμαστε έτοιμοι για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα που θα μας διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας."

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Α ΕΚΑΣΚΕΜ :

ΑΓΕ Πιερίας – Πανεδεσσαϊκός
ΓΑΣ Έδεσσας – Βατανιακός / Σάρισα
ΓΑΣ Βαφύρας – ΑΟΚ Βέροιας
Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών – ΦΟ Αριδαίας
Σκυδραϊκός – ΑΟΚ Γουμένισσας
Ζαφειράκης Νάουσας – ΓΑΣ Αλεξάνδρεια

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb