Με Ζαφειράκη στο Μακροχώρι το Σάββατο ο ΑΟΚ

Δεύτερο παιχνίδι στο 2017 για τον ΑΟΚ Βέροιας, που υποδέχεται στο ΔΑΚ "Βικέλας" το Σάββατο (14/1) τον συντοπίτη Ζαφειράκη Νάουσας, στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η ομάδα του Θωμά Τούσα συνέχισε μετ' εμποδίων τις προπονήσεις, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών οι οποίες δεν επέτρεψαν την παρουσία όλων των παικτών.

Απόντες για τους Βεροιώτες δεν υπάρχουν και άπαντες είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο μεθαυριανό παιχνίδι, κόντρα σε μια ομάδα με σερί νικών (είναι αήττητη από την 7η αγωνιστική) και με πολύ καλή ψυχολογία μετά την επικράτηση επί του πρωτοπόρου ΦΟ Αριδαίας

Δηλώσεις :

Θωμάς Τούσας : "Συνεχίσαμε με πολλά εμπόδια την προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου, καθώς ο καιρός δεν επέτρεψε να βρεθούμε όλοι μαζί. Μπορεί όλοι οι παίκτες να προπονήθηκαν αλλά δεν καταφέραμε να είμαστε πλήρεις στις προπονήσεις, γι αυτό το λόγο προγραμματίσαμε φιλικό παιχνίδι σήμερα Πέμπτη στη Μελίκη, ώστε να διαπιστώσουμε την ετοιμότητα των παικτών ενόψει του δύσκολου αγώνα του Σαββάτου. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που βρίσκεται σε "καλό φεγγάρι", είναι αήττητη για μεγάλο χρονικό διάστημα και πρέπει να έχουμε τη δέουσα σοβαρότητα ώστε να συνεχίσουμε το δικό μας σερί"

Μάριος Τρομπούκης : "Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, οι προπονήσεις συνεχίστηκαν με αμείωτους ρυθμούς. Η ομάδα μας συνεχώς βελτιώνεται τόσο αγωνιστικά όσο και στο θέμα της χημείας. Όσον αφορά τον αγώνα του Σαββάτου θα πρέπει να είμαστε κυρίως συγκεντρωμένοι καθώς παίζουμε με μια πολύ δυνατή ομάδα που μπορεί να κάνει πολλές ζημιές όπως απέδειξε και στην προηγούμενη αγωνιστική. Ελπίζω να έχουμε όπως και σε κάθε μας αγώνα τη πολύτιμη βοήθεια του κόσμου."

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Α ΕΚΑΣΚΕΜ :

Πανεδεσσαϊκός – ΓΑΣ Αλεξάνδρεια
Βατανιακός / Σάρισα – Σκυδραϊκός
ΑΟΚ Βέροιας – Ζαφειράκης Νάουσας
ΦΟ Αριδαίας – ΑΓΕ Πιερίας
Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών – ΓΑΣ Έδεσσας
ΓΑΣ Βαφύρας – ΑΟΚ Γουμένισσας

Η κοπή της πίτας αμέσως μετά τον αγώνα του Σαββάτου

Με τη λήξη του αγώνα κόντρα στον Ζαφειράκη Νάουσας (Σάββατο 14/1) άπαντες θα συγκεντρωθούν στο "Hotel Kapsalis" (8ο χλμ.Βεροίας - Σελίου) όπου θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΟΚ Βέροιας.