Logo

Πάτησε ξανά κορυφή ο ΑΟΚ

Στο πρώτο παιχνίδι για το 2017 αλλά και παράλληλα για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Α ΕΚΑΣΚΕΜ, ο ΑΟΚ Βέροιας επικράτησε με 63-43 του Σκυδραϊκού και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά και την ήττα του ΦΟ Αριδαίας από τον Ζαφειράκη Νάουσας.

Η ομάδα του Θωμά Τούσα ήταν σοβαρή επί 40 λεπτά και δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του αγώνα, ωστόσο το τραγικό της υπόθεσης ήταν η επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών θερμοκρασία που επικρατούσε στο Κλειστό της Σκύδρας (-5). Οι καιρικές συνθήκες των τελευταίων ωρών έπρεπε να αποτελέσουν κριτήριο για τη διοργανώτρια και να αναβάλλει τα παιχνίδια, καθώς εκτός της επικινδυνότητας, όλα τα ματς έγιναν μεταξύ φίλων και συγγενών...

Στα αγωνιστικά, ο ΑΟΚ...πάτησε γκάζι από τα πρώτα λεπτά και έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις του, ενώ ήταν για μια ακόμη φορά πολύ καλός αμυντικά. Χρησιμοποιήθηκαν 10 παίκτες ενώ κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Μάριος Τρομπούκης, που βοήθησε τόσο επιθετικά (17 πόντους) όσο και αμυντικά.

Τα δεκάλεπτα : 9-23, 19-34, 36-48, 43-63

Οι πόντοι του ΑΟΚ: Τρομπούκης 17, Ουσουλτζόγλου 6 (1), Χρυσάφης, Γκανάς 6, Ορφανίδης, Βοργιατζίδης, Καπνάς 6, Μάντσος 16, Γκεκόπουλος 4, Γιαννουζάκος (8 (1).

Δείτε παρακάτω αποτελέσματα και βαθμολογία 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb