Logo

Στην Σκύδρα το Σάββατο ο ΑΟΚ

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον ΑΟΚ Βέροιας, μετά από 20 περίπου μέρες διακοπής στο πρωτάθλημα λόγω των εορτών των Χριστουγέννων.

Η ομάδα του Θωμά Τούσα συνέχισε κανονικά τις προπονήσεις, ενώ προχώρησε και στην απαραίτητη αποφόρτιση ώστε να είναι ακόμη πιο έτοιμη ενόψει της τελικής ευθείας στο πρωτάθλημα.

Ο αγώνας του Σαββάτου (7/1) στο Κλειστό της Σκύδρας αποτελεί την πρεμιέρα του 2ου γύρου στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ και για το λόγο αυτό, άπαντες στον ΑΟΚ φιλοδοξούν να ξεκινήσουν με το δεξί και μάλιστα με μια μεστή εμφάνιση.

Μοναδικός απών από τις τελευταίες προπονήσεις ο αρχηγός Βασίλης Γκανάς, που ταλαιπωρείται από ίωση κι αυτό τον καθιστά αμφίβολο ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα.

Δηλώσεις Θωμά Τούσα :

"Μετά από 20 μέρες μακριά από αγωνιστικές υποχρεώσεις, δεν είμαστε σίγουροι για την κατάσταση στην οποία θα είναι ο αντίπαλος μας. Εμείς προπονηθήκαμε σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχαμε θέσει και είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον ρυθμό στο διάστημα αυτό. Ελπίζουμε να είμαστε σε καλή κατάσταση και να ξεκινήσουμε θετικά τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, που θα κρίνει πλέον και το ποιες ομάδες θα αγωνιστούν στα φετινά play off"

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Α ΕΚΑΣΚΕΜ :

ΑΟΚ Γουμένισσας – Πανεδεσσαϊκός
ΓΑΣ Αλεξάνδρεια – Βατανιακός / Σάρισα
Σκυδραϊκός – ΑΟΚ Βέροιας
ΓΑΣ Έδεσσας – ΓΑΣ Βαφύρας
Ζαφειράκης Νάουσας – ΦΟ Αριδαίας
ΑΓΕ Πιερίας – Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb