Logo

Χωρίς προβλήματα στη Νάουσα ο ΑΟΚ Βέροιας

Ολοκληρώνεται την Παρασκευή (14/10) η προετοιμασία του ΑΟΚ Βέροιας ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ζαφειράκη Νάουσας.

Οι "κυανόλευκοι", με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το θετικό ξεκίνημα κόντρα στον Σκυδραϊκό, δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι για το τοπικό ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Α ΕΚΑΣΚΕΜ.

Δηλώσεις

Θωμάς Τούσας : "Είναι ένα ντέρμπι τοπικού χαρακτήρα, άσχετα με τη δυναμικότητα των δύο ομάδων. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει ενισχυθεί φέτος αλλά διατήρησε έντονο το νεανικό στοιχείο και αναμένεται να βγάλει πολύ ενέργεια στο παιχνίδι όπως έγινε και στο ματς της Αριδαίας. Εμείς θα πρέπει να εμφανίσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο γήπεδο και να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος!"

Γιώργος Πάππου : "Ένα τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν έντονο το Ημαθιώτικο στοιχείο και μάλιστα αμφότερες πολύ ενισχυμένες. Η παρουσία του Τσακίρη από πλευράς Ζαφειράκη και του Γιαννουζάκου από την πλευρά μας, δίνει ξεχωριστή αίγλη στο παιχνίδι, που αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ανταγωνισμό καθ όλη τη διάρκεια του. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το ντέρμπι και είμαι πεπεισμένος πως μετά την αγχωτική πρεμιέρα με τον Σκυδραϊκό, παρουσιάσαμε σημαντική βελτίωση στις προπονήσεις την οποία και εύχομαι να τη βγάλουμε και στο παιχνίδι. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο που έδωσε βροντερό παρόν στην πρεμιέρα, μια εικόνα που άπαντες στην ομάδα θα επιθυμούσαμε να βλέπαμε σε κάθε ματς"

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Α ΕΚΑΣΚΕΜ :

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας - Πανεδεσσαϊκός
Σκυδραϊκός - Βατανιακός / Σάρισα
Ζαφειράκης Νάουσας - ΑΟΚ Βέροιας
ΑΓΕ Πιερίας - ΦΟ Αριδαίας
ΓΑΣ Έδεσσας - Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών
ΑΟΚ Γουμένισσας - ΓΑΣ Βαφύρας

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb