Πανέτοιμος για την πρεμιέρα ο ΑΟΚ

Ξεκινά το Σάββατο (8/10) το πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΚΕΜ και ο φιλόδοξος φέτος ΑΟΚ Βέροιας, υποδέχεται στο ΔΑΚ "Βικέλας" του Μακροχωρίου τον Σκυδραϊκό (18.00)

Η ομάδα του Θωμά Τούσα, ιδιαίτερα ενισχυμένη με καλαθοσφαιριστές ευγνωσμένης αξίας, προετοιμάστηκε με τον καλύτερο τρόπο για να πετύχει τον μεγάλο φετινή της στόχο, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Γ Εθνική.

Στους δύο τελευταίους αγώνες, με τους οποίος ολοκληρώθηκε η καλοκαιρινή προετοιμασία, οι "κυανόλευκοι" ηττήθηκαν αρχικά στο Αιγίνιο από τον τοπικό Αιγιναικό (ομάδα Γ Εθνικής) με 55-51 και στο "Βικέλας" πήραν τη φιλική ρεβάνς με 73-59.

Το προπονητικό team ομάδας είχε την δυνατότητα να τσεκάρει όλους τους παίκτες που έχει στο δυναμικό του πλην του νεοαποκτηθέντα Παπουλίδη που θα ενταχθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας αργότερα λόγω επαγγελματικού φόρτου.

Όλοι οι αθλητές της ομάδας έχουν βγάλει ένα πολύ δύσκολο για το επίπεδο της ομάδας (Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ) προπονητικό πρόγραμμα και αναμένονται πλέον σε βάθος χρόνου τα αποτελέσματα της προσπάθειας τους.

Δήλωση προπονητή Θωμά Τούσα :

«Σίγουρα η ομάδα μας έχει ενισχυθεί ιδιαίτερα, με στόχο την άνοδό της στην μεγαλύτερη κατηγορία. Δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε την πολύ μεγάλη ενίσχυση αρκετών εκ των αντιπάλων μας. Το πρωτάθλημα θεωρώ ότι θα είναι αρκετά δυνατό και με πολλές ομάδες που θα είναι σε καλό επίπεδο. Από την πλευρά μας ζητάμε πάνω από όλα την υγεία μας και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Καλώ όλων τον κόσμο του αθλητισμού της πόλης μας να σταθεί βοηθός μας με την παρουσία του στους αγώνες της ομάδας μας.»

Δήλωση αρχηγού Βασίλη Γκανά :

"Η ομάδα φέτος ενισχύθηκε με αξιόλογους ανθρώπους τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, που άπαντες βοηθούν είτε με τις γνώσεις τους είτε και οικονομικά ώστε η ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω. Ήρθαν παίκτες με μεγάλη εμπειρία που δίνουν ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της ομάδας. Η φετινή προετοιμασία κύλησε χωρίς απρόοπτα και τραυματισμούς, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει στίβο, βάρη και γήπεδο καθώς και αρκετά φιλικά με ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, μέσα από τα οποία η ομάδα άρχισε να "δένει".

Είδαμε τι χρειάζεται να διορθώσουμε για να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια. Το φετινό πρωτάθλημα φαίνεται πιο ανταγωνιστικό από ότι τα τελευταία χρόνια, οι ομάδες είναι ενισχυμένες. Εμείς από τη πλευρά μας θέλουμε να είμαστε υγιείς, μακριά από τραυματισμούς και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στόχοι της ομάδας είναι αρχικά η είσοδος στην τετράδα και ύστερα το πρωτάθλημα. Θα μας ιδιαίτερη χαρά να έχουμε την υποστήριξη του κόσμου της Βέροιας και μιλώντας εκ μέρους όλης της ομάδας να υποσχεθώ ότι κάθε Σάββατο θα βλέπουν μια ομάδα που θα προσπαθεί να παίξει καλό μπάσκετ.

Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους"