Logo

Διέλυσε την Αλεξάνδρεια ο ΑΟΚ

basket

Tεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη επί του μέχρι πρότινος αήττητου συνόλου της Αλεξάνδρειας με σκορ 83-51 σημείωσε ο ΑΟΚ Βέροιας. Μια μόλις εβδομάδα μετά την ταπεινωτική ήττα στην Αριδαία ,οι «λύκοι» της Βέροιας επέστρεψαν στις νίκες με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο. Με μια εμφάνιση αντάξια της ποιότητας και της εμπειρίας των παικτών της επί μιας νεανικής μέν αλλά ιδιαίτερα φιλόδοξης ομάδας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ δυνατή άμυνα από την πλευρά των γηπεδούχων πάνω στα ατού των αντιπάλων τους. Απόρροια αυτού μια σημαντική διαφορά στο τέλος του α΄δεκαλέπτου. Το μοτίβο του παιχνιδιού δεν άλλαξε και πολύ στην συνέχεια με την ομάδα της Αλεξάνδρειας να προσπαθεί μεν να μην δεχθεί εύκολα καλάθια αλλά και με δυσκολία να βρίσκει διαδρόμους στο καλάθι των γηπεδούχων.

Στο 2ο ημίχρονο δεν άλλαξε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού η μορφή του αγώνα και χρόνο με τον χρόνο η διαφορά έφτασε σε μεγάλα επίπεδα.

Δεκάλεπτα : 23-14, 39-24, 57-40, 83-51
Διαιτητές: Παπαδόπουλος - Χατζηχαρίσης.

ΒΕΡΟΙΑ: (Τούσας Θ.) Ουσουλτζόγλου Στ. 5 Στεργιούλας Αγ., Παντσής Γ. 11(1), Γκανάς Β.8 (2), Οικονόμου Γ. 14, Πάππου Γ., Καπνάς Κ 2 Ιωσηφίδης Κ. 24(4),Λέφας Γ. 4, Ταγγίδης Γ. , Γκεκόπουλος Κ. 15(1), Στόιος Π.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ; (Λευκόπουλος Μ.) Ρουσόπουλος Α., Παρίσης Α., Μπαγιώκας Ν.2,Παντοφλίδης Π. 1,Μπαλιάκας Κ. 8, Αβραμίδης Ν. 3, Παπαγερίδης Α.9, Σιτσάνης Μ. 2, Γιοβανόπουλος Α., Νικολόπουλος Γ. 8, Καραγιάννης Ι. , Καρκάρας Π. 18(2).

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb