Logo

Νοσταλγία: Ένα ματς την Πέμπτη λόγω κακοκαιρίας

Την Πέμπτη 24 Μαΐου ένα παιχνίδι στον απόηχο της βροχής έγινε στο κλειστό του προμηθεα βρίσκοντας νικητές τους Morfis Wood με σκορ 59-41 ενάντια στους Oklaχώμα.

Ομάδα με τα όλα της το σύνολο του Μορφη , εχοντας τον αρχηγό σε μεγάλα κέφια να μην χάνει σουτ δεν έχασε το προβάδισμα σε όλη την διάρκεια του αγώνα . Ενας καταπληκτικός Τσαλιγοπουλος έκανε πάρτυ στονζωγραφιστο κερδιζοντας κάθε αντίπαλο και με τους Πάντσιο και Καλαϊτζη να σκοράρουν απο μέση απόσταση με εκπληκτικά ποσοστά αυτό το παιχνίδι δεν χανόταν . Πρώτο ροζ φύλλο λοιπόν φέτος με εξαιρετικά ποσοστά απο ολόκληρη την ομάδα .

Στον αντίποδα η ομάδα του Μπεκιαρίδη έσπασε κυριολεκτικά τα καλάθια !! Με ένα κάκιστο ποσοστό στα σουτ εντός και εκτός πεδιας , που είχε ως αποτέλεσμα να φέρει νευρικότητα δεν μπόρεσαν να ανακάμψουν σε κανένα σημείο του αγώνα . Έδωσε μάχες ο Στεφανάκης , πάλεψε ο Τσιριμπακας αλλά δεν ήταν αρκετό να αλλάξουν την ροη του αγώνα .

MORFIS WOOD: Καλαιτζης Ν. 6, Παντσιος 7(1), Κασαπίδης , Τσαλιγοπουλος 18, Καλαιτζης Μ. , Μορφής 16(2), Χατζηκώστας 4, Μαρκοβιτης 8, Φουντουλης .

OKLAΧΩΜΑ: Κωτιαδης 4, Παπανικολάου 9(1), Κουλης 4(1), Ανδρεόπουλος 4, Στεφανάκης 4, Τουφας 7, Μπεκιαρίδης 7, Τσιριμπακας 2.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb