Logo

Νοσταλγία: Τι έγινε στα παιχνίδια της Κυριακής

Την Κυριακή 20 Μαΐου είχαμε δυο παιχνίδια για το τουρνουά Νοσταλγία που έγιναν στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου στον Προμηθεα . Στο πρώτο παιχνίδι χρονικά οι Oklaχώμα μπήκαν δυναμικά και πήραν τα ηνία του παιχνιδιού από την αρχή κερδίζοντας με σκορ 48-77 τους Gurus , ενώ στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας οι Bad Boys κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των Αβάνα με σκορ 54-44 .

Μόνο <<χώμα>> δεν ήταν η ομάδα του Μπεκιαρίδη που με διαρκές τρέξιμο κατάφερε να πάρει τα ηνία του παιχνιδιού από νωρίς . Με 5 παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων έδειξαν επιθετικές αρετές και ομαδικότητα . Εξαιρετικός Ο Κωτιαδης σε άμυνα και επίθεση , πυροβολούσε ο Παπανικολάου από τα 6,75 και κέρδισε κατά κράτος τις μάχες στο ζωγραφιστό ο αρχηγός φέρνοντας το πρώτο ροζ φύλλο .

Αξιόμαχη η αρμάδα του Κυβεντίδη ευχαριστήθηκε όσο κανένας ένα ακόμα παιχνίδι δείχνοντας το πνεύμα του τουρνουά ! Αχαστος ο Μαργαριτοπουλος από μέση απόσταση , εκτελεστής ο αρχηγός από μακριά και πήρε τα ηνία στο δεύτερο ημίχρονο η καλάθομηχανη Τζουρτζιας , αλλά δεν ήταν αρκετοί για να αλλαξουν την ροη του αγώνα .

BASKET GURUS: Κυριακιδης 2 , Αλεξιου 6, Μπιζετας 6(1), Σαλαμάνης 2, Πολυμενης , Τζουρτζιας 10, Παυλιδης 2, Χωματάς 2, Χασιωτης , Πετκελης , Μαργαριτοπουλος 10, Κυβεντιδης 8 .

OKLAΧΩΜΑ: Κωτιαδης 14, Παπανικολάου 18(4), Κουλης 2, Κυριαζοπουλος 12(1), Ανδρεόπουλος 2, Τουφας 12, Μπεκιαρίδης 12, Τσιριμπακας 5.

Στο βραδινό παιχνίδι της ημέρας ένας Δουλαλας από τα παλιά διέλυσε κάθε αμυντικό σύστημα των αντιπάλων και πήρε την ομάδα του από το χέρι οδηγώντας στην νίκη . Ο Στικας εκτέλουσε από μακριά , ο Δομουτζης πλήγωνε με διείσδυσεις και ο Πολυμερης ογκόλιθος στην άμυνα έφεραν το πρώτο ροζ φύλλο για τους Bad Boys .
Αγνώριστη παρουσιάστηκε η ομάδα του Κοντοκώστα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι της και προσπάθησε να κάνει την πρώτη της έκπληξη για φέτος . Ο Αργυροπουλος σταθερή αξία από μακριά , ο Παπαοικονομου πυροβολούσε ακατάπαυστα και ο Καρανάσιος κάνοντας ένα θεαματικό buzzer beater στην λήξη του αγώνα προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν .

BAD BOYS: Δουλαλας 27(1), Γωγος , Δομουτζης 9, Στικας 10(1), Μπακαλιδης 2, Καπαγεριδης 4, Σπυριδόπουλος 2, Πολυμερης , Γαβριλακης

ΑΒΑΝΑ: Παπαοικονομου 6, Μυτιλεκας 4, Κοντοκώστας 3, Καρανάσιος 10(1), Μόσχου 3, Καραινδρος , Κυριακιδης 2, Σιδηροπουλος 6, Αργυροπούλος 10(1),

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb