Logo

Νοσταλγία: Τα "Παρτάλια" κέρδισαν το τουρνουά

Με τους δυο τελικούς μικρό και μεγάλο ολοκληρώθηκε για φέτος το τουρνουά Νοσταλγία 2017 . Στον μικρό τελικό της Πέμπτης οι Bad Boys έκλεψαν την νίκη από τους OKLAΧΩΜΑ με σκορ 46-48 . Την Παρασκευή σε έναν τελικό γιορτή τα Παρταλια κέρδισαν και την μεικτή ομάδα με σκορ 76-60 σε ένα παιχνίδι γιορτή και αναδείχτηκαν πρωταθλητές για φέτος .

Δυο διαφορετικά ημιχρόνα για τους Thunder που κατάφεραν να χάσουν το παιχνίδι ενώ είχαν διαφορά μέχρι και 12 πόντους . Παρουσιάστηκαν υπνωτισμένοι στο δεύτερο μισό και χάνοντας δυο απανωτές επαναφορες στα τελευταία δευτερόλεπτα , έχασαν και το δικαίωμα μα διεκδικήσουν κάτι παραπάνω . Πάλεψε ο Τσιριμπακας και ο Μπεκιαρίδης κερδίζοντας κατά κράτος στο ζωγραφιστό , βοήθησε στο σκοράρισμα και ο Κουλης , αλλά τα πολλά λάθη τους πρόδωσαν και τους έφεραν στην Τρίτη θέση του τουρνουά .

Επαγγελματική νίκη για τα κακα παιδιά που ενώ βρίσκονταν πίσω στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κατάφεραν στο τέλος να κερδίσουν με ένα καλάθι διαφορά . Ο Δομουτζης κύριος εκφραστής των επιθέσεων με τον Μπακαλίδη να σκοράρει από τα 6,75 και τον Λιακόπουλο στο τελευταίο του παιχνίδι να κάνει απανωτά κλεψίματα και να δίνει την νίκη στην ομάδα του , κρεμώντας στην συνέχεια τα μπασκετικά του παπούτσια !! Δεύτερη θέση για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια για τους BAD BOYS !!

OKLAΧΩΜΑ : Μπεκιαρίδης 9(1), Κούλης 9(1), Κυριαζοπουλος 5, Κορυτσαίος 7, Τσιριμπακας 14, Κωτιαδης 2.

BAD BOYS: Δομουτζης 17, Πολυμερης 8, Λιακοπουλος 10, Μπακαλιδης 8(2), Γώγος 4.

Δείχνοντας τον λόγο για τον οποίο βγήκαν πρωταθλητές , η αρμάδα του Εμμανουηλίδη καθάρισε και την μεικτή που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν . Όλοι τους ήταν υπέροχοι !! Ο Κασάπης για ένα ακόμα παιχνίδι έδειχνε τον δεσμό που έχει με το καλάθι από τα 6,75 , ο Γεωργοπουλος ήταν MVP της ομάδας σε άμυνα και επίθεση και οι Εμμανουηλιδης με τον Παππα σκόραραν από παντού !

Στην αντίπερα όχθη οι παίκτες του Αχτση προσπάθησαν μα δυσκολέψουν τους πρωταθλητές και τα κατάφεραν εν μέρει . Με τον Τριγωνη να κυριαρχεί μέχρι πριν τον τραυματισμό του , τον Μανουρα να πυροβολεί ακατάπαυστα και τον Κλωναρα να τρέχει ασταμάτητα προσπάθησαν για την ανατροπή αλλά δεν τα κατάφεραν .

ΠΑΡΤΑΛΙΑ : Κασάπης 22(4), Γεωργοπουλος 13(1), Μπερσος 7(1), Παππας 10, Γκιλιοπουλος 6, Εμμανουηλιδης 10, Κουρης , Κωστογλιδης 8

GREEK OLD FREAKS: Σιάσιος 11(1), Καραθανασης 2, Κλωναρας 8, Μπιζετας 8(2), Τζουφρας 8, Τριγωνης 7, Χατζηκυριακίδης 4, Μανουρας 12(1)

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb