Με τρία ματς συνεχίστηκε την Κυριακή το τουρνουά "Νοσταλγία"

Την Κυριακή 11 Μαΐου συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση για το Νοσταλγία με τρία δυνατά παιχνίδια . Στο πρώτο χρονικά οι Bad Boys κέρδισαν τους nJOYers με σκορ 35-47 και ανέβηκαν προσωρινά στην δεύτερη θέση του Β Ομίλου . Στο δεύτερο παιχνίδι , δεύτερη νίκη για την Θύελλα ενάντια στους Βεροια23 με σκορ 33-42 και στο τελευταίο παιχνίδι οι Slow Pistons νίκησαν με 45-35 τους Basket Gurus .

Ένα κακό δεύτερο δεκάλεπτο ήταν αρκετό για να φέρει την ομάδα του Κανελλιδη πίσω στο σκορ με αποτέλεσμα να κυνηγάει τους αντιπάλους τους . Παρά την πολύ καλή άμυνα πάνω του ο αρχηγός ήταν καταιγιστικός για ένα ακόμα παιχνίδι , με συμπαραστάτη τον συνήθη ύποπτο Μαρτο που σκόραρε από την περιφέρεια . Πολύ καλός αμυντικά ο Πουλτσίδης μαζί με τον Γκίνη αλλά δεν κατάφεραν να αποσοβήσουν την ήττα .

Ο Δουλαλας έβγαζε φωτιές στην επίθεση για ένα ακόμα παιχνίδι , αλλά ο άνθρωπος του αγώνα ήταν ο Δομουτζης που βοήθησε πολύ στην άμυνα αλλά και σκόραρε όταν η μπάλα έκαιγε . Ο Λιακοπουλος ήταν ουσιώδης και ο Γαβριλακης βράχος στην άμυνα κατεβάζοντας τα ρολά και πετυχαίνοντας ένα τρίποντο μαχαίρια στην λήξη του χρόνου από τα οχτώ μέτρα !!

nJOYers: Χατζημηνιαδης Τσιγκογιαννης 3, Γκίνης 2, Λαφάρας 2, Μαρτος 11, Κανελλιδης 15(2), Μουρατιδης 1, Χονδροματιδης , Πουλτσιδης 1.

BAD BOYS: Δουλαλας 17(1), Γώγος 2,Δομουτζης 14, Μπακαλιδης 2, Στυκας ,Λιακοπουλος 6, Πολυμερης 2,Γαβριηλακης 4(1).

Μαχητική η αρμάδα του Ηλιαδη πήρε τα ηνία του αγώνα αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Τζανετος οργάνωσε με μαεστρία , ο Τρομπουκης σκόραρε από μέση απόσταση και οι Μπαλτζης και Μιχαηλιδης σκόραραν από το ζωγραφιστό , χωρίς όμως να καταφέρουν να κάνουν την ανατροπή . Τελευταίο ματς του τουρνουά για τους αγαπητούς Βεροια23 στην έκτη θέση του Β Ομίλου καθώς δεν τους ευνόησαν τα αποτελέσματα των άλλων παιχνιδιών !!

Θύελλα ήταν και τα πήρε ολα σβάρνα ακόμα και μέσα σε κλειστό γήπεδο !! Ο αρχηγός Κονδωνης έκανε το καλύτερο του παιχνίδι στο φιναλε των ομίλων , ο Χατζηπαυλιδης ήταν ασταμάτητος και ο Μαυροκεφαλίδης έκανε πάρτυ μέσα στην ρακέτα ! Αξίζει να σημειωθεί και το καταπληκτικό ρεκόρ του Μουρατιδη που σκόραρε τουλάχιστον από ένα τρίποντο σε κάθε παιχνίδι !! Πέμπτη θέση για την ομάδα της Θύελλας που κλείνει την ωραία πορεία της στο τουρνουά με ένα ροζ φύλλο !

ΒΕΡΟΙΑ23: Αβρααμ 2, Ευθυμιαδης 1, Μιχαηλιδης 7, Τρομπουκης 8, Μπαλτζης 7, Λεονταράκης 2, Τζιμογιάννης 2, Τζανετος 4

ΘΥΕΛΛΑ: Κονδωνης 6, Χατζηπαυλιδης 10, Γκοντοπουλος , Πεχλιβανίδης 2, Ζαλωνης 2, Κατσιγιαννοπουλος 5, Μαυρομιχάλης 12, Μουρατιδης 5(1).

Ένα ακόμα αρχηγός διέπρεψε σήμερα για την ομάδα του και δεν ήταν άλλος από τον Τσαμητρο που κρατούσε το καλύτερο για το τελευταίο ματς των ομίλων !

Καλάθομηχανη ο Μαυροκεφαλίδης και τρομερή η παρουσία του Λελεκακη που ότι σούταρε έμπαινε μέσα !! Ασταμάτητος ο Λιακοπουλος ακόμη και αυτή την στιγμή μοιράζει τάπες ! Τελευταίο ματς για τα πιστόνια έχοντας το βλέμμα τους στο παιχνίδι της Δευτέρας ελπίζοντας σε στραβοπάτημα των Ατλας έτσι ώστε να μην αποχαιρετήσουν από τώρα την διοργάνωση .

Αξιέπαινη η προσπάθεια των Gurus , έχοντας το επιθετικό τους όπλο Τζουρτζιας καλά κλεισμένο να βοηθάει όμως στην άμυνα , προσπάθησαν να κάνουν την υπέρβαση. Οι Φουτσιτζης και Μπιζετας πάλεψαν , ο Χωματάς σκόραρε στο ζωγραφιστό και ο Κυβεντιδης πυροβολούσε αλλά δεν ήταν αρκετά για να αλλάξουν την ροη του παιχνιδιού .

SLOW PISTONS: Μαυροκεφαλιδης 21,Τσαμητρος 12, Καπαγεριδης 2, Λελεκακης 5(1), Λιακοπουλος 2, Σπυριδόπουλος , Τσιάρας 2, Παπαδημητριου 2.

BASKET GURUS: Φουτσιτζης 7, Πολυμενης 2, Χασιωτης 4, Μπιζετας 7, Χωματάς 4, Θεόδωροπουλος 2, Τζουρτζιας 4, Κυβεντιδης 5