Logo

Νοσταλγία: Ποιοι κέρδισαν στα ματς του Σαββάτου

Το Σάββατο 10 Μαΐου τρία παιχνίδια διεξήχθησαν στο κλειστό ΔΑΚ Βικέλας στο Μακροχωρι , όπου τα φαβορί επικράτησαν εύκολα η δύσκολα . Στο πρώτο παιχνίδι οι Μορφές επικράτησαν με 56-32 των Αβάνα , στο παιχνίδι των 19:00 οι Τεξανοι κέρδισαν τους Nouveau με σκορ 30-40 σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε από το 2-9 του δεύτερου δεκαλέπτου . Και στο βραδινο παιχνίδι τα Παρταλια επιβλήθηκαν εύκολα των Άρρωστων με 62-44 .

Η καλύτερη εμφάνιση για τις Μορφές του Σκουμπόπουλου , που δεν άφησαν σε κανένα σημείο του αγώνα να εννοηθεί ότι έχουν σκοπό να δυσκολέψουν την ζωή τους .

Ο Τριγωνης αφυπνίστηκε δείχνοντας ότι είναι βαρόμετρο για την ομάδα του , ο Τζιουμακης κάνει το καλύτερο τουρνουά του φέτος και ο Ιωαννιδης μοίραζε ευλογημένες πάσες !!

Εν μέρει οι απουσίες και κατά δεύτερον η αστοχία στοίχισε τους Κουβανούς του Κοντοκώστα που κλείνουν το τουρνουά με ψηλά το κεφάλι , καταφέρνοντας φέτος μια μεστη αγωνιστική παρουσία σε όλα τα ματς . Ο Καρανάσιος για ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε οτι εκτός από καλός λογιστής είναι και καλός σκόρερ ! Ο Παπαθανασιου σκόραρε από μέση απόσταση και ο Μόσχου με τον Αργυροπουλο πάλεψαν με τα θηρία αλλά δεν τα κατάφεραν .

ΜΟΡΦΕΣ: Σκουμποπουλος , Ιωαννιδης 8, Μαυροπουλος , Τζιουμακης 15, Καραμιχος 7(1), Τριγωνης 13(1), Παπαστεργίου 4, Τουφας 9, Χατζηκυριακίδης .

ΑΒΑΝΑ: Χαραλαμπιδης , Καρανάσιος 8(1), Μόσχου 5, Μποροδημος 4, Παπαθανασιου 7, Μυτιλεκας 4, Αργυροπουλος 4.

Στο πιο δυνατό παιχνίδι της ημέρας οι Nouveau πάλεψαν μέχρι τέλους να κάνουν την ανατροπή , αλλά οι απουσίες και η κούραση τους λύγισε . Ο Τσιγαρας ήταν μηχανή καλάθιων , ο Παντσιος και Μορφης σταθερά εκπληκτικοί σε άμυνα και επίθεση όπως σε κάθε παιχνίδι και ο Νακης κέρβερος στην άμυνα , αλλά στο τέλος δεν κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο .

Δύσκολο παιχνίδι για τους περσινούς πρωταθλητές , έχοντας όσκαρ ατυχίας με τραυματισμούς κατάφεραν να επιβληθούν με τον συνήθη ύποπτο Μανουρα να τραβάει τα ηνία της ομάδας . Ο Γιαβρόγλου ήταν μηχανάκι τρέχοντας πάνω κάτω και οι Δημητριαδης Και Μπιζετας πλήγωναν από μακριά φέρνοντας τους ακόμα πιο κοντά στην δεύτερη θέση του Α Ομίλου .

NOUVEAU: Νακης 2, Παντσιος 7(1), Τσιγαρας 12(2), Μορφης 9(1), Καλαιτζης Θ.

TEXAS LOSERS: Σαββαιδης 4, Δημητριαδης 5(1), Πυρκας 3, Τσιπης 4, Μπιζετας 7(1), Χατζης 2, Γιαβρόγλου 2, Μανουρας 13(1).

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αρκετό για τα Παρταλια που με επιμέρους σκορ 22-7 πέρασαν μπροστά και συνέχισαν σε ρελαντί ρυθμούς . Ασταμάτητος ο Κασάπης σπάζοντας το ρεκόρ τριποντων του τουρνουά σημειώνοντας εφτά !! Σταθερή αξία ο Κωστογλιδης που ήταν μια ομάδα μόνος του και ο Μπερσος πήρε κλήση για τα πολλά χιλιόμετρα που έτρεξε !!

Τελευταίο παιχνίδι για τους Αρρώστους και το πιο δύσκολο ! Σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με πέρσι κρατώντας ψηλά την σημαία της παρέας δίνουν ραντεβού σαν οπαδοί πλέον από τις κερκίδες !! Ένας Χατζηκώστας να τον πιεις στο ποτήρι θυμήθηκε τα νιάτα του και σκόραρε 4 τρίποντα !! Ο Θεοδωριδης σταθερή αξία για φέτος ακόμα και τώρα τρέχει !! Πολύ καλός και ο Βασιλειαδης πάλεψε με τα θηρία και κέρδισε αρκετές μαχες .

ΠΑΡΤΑΛΙΑ: Γεωργοπουλος 4, Κασάπης 25(7), Παππας 7(1), Μπερσος 4, Κωστογλιδης 20(3), Κουρης 2.

ΑΡΡΩΣΤΟΙ: Νικολαιδης Μ. 2, Δεληφωτης , Χατζηκώστας 14(4), Θεοδωριδης 10, Βυζας 4, Μπέκας 6, Νικολαιδης Δ. 2, Βασιλειαδης 6.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb