Νοσταλγία: Τι έγινε στα ματς της Τρίτης

Δυο φανταστικά παιχνίδια έλαβαν μέρος την Τρίτη 6 Ιουνίου στο γήπεδο της Εληας , αποζημιώνοντας για την απουσία μπασκετικού θεάματος λόγω τριημέρου του Αγίου πνεύματος . Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι οι Φουφουτος συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία τους έκαναν σημαντικό βήμα για την πρώτη θέση του Α ομίλου , κερδίζοντας τους Texas με σκορ 57-70.

Στο βραδινό παιχνίδι ένα ακόμη ντέρμπι του ίδιου ομίλου βρήκε νικητές τους Άτλαντες μετά από αρκετές εναλλαγές στο σκορ , με 61-71 ενάντια στους Pistons .

Λαβωμένοι από τις απουσίες και αποπροσανατολισμένοι εμφανίστηκαν οι περσινοί πρωταθλητές , γνωρίζοντας την ήττα από τους αντιπάλους παρουσιάζοντας καθίζηση στο δεύτερο ημίχρονο . Σε κακή μέρα ο αρχηγός Μπιζετας δεν μπόρεσε να βοηθήσει με τις συνήθης τριποντες βόμβες του , ο Κωστας Πυρκας έκανε ότι μπορούσε με τον Χατζη στην επίθεση και ένας Μανουρας με αξιοθαύμαστα αποθέματα δύναμης και ψυχής , παρόλα αυτά δεν ήταν αρκετοί να αποσοβήσουν το κακό.

Ένα ημίχρονο δυσκολεύτηκε η αρμάδα του Κασαπη , καθώς πάτησε γκάζι με τον Τσιμτσιριδη να σερβίρει καλάθια , τόσο γρήγορα όσο σερβίρει σφηνάκια ! Τον Παπαδόπουλο να τρέχει σαν σίφουνας στον αιφνιδιασμό και έναν εκπληκτικό Στεργιοπουλο που έκανε το καλύτερο του παιχνίδι μέχρι στιγμής . Σταθερή αξία ο Νικολοπουλος και ο αρχηγός Μωϋσιάδης εκτέλουσε σε κάθε ευκαιρία .

TEXAS LOSERS: Σαββαιδης 3, Δημητριαδης 5(1), Πυρκας 8, Μπιζετας 4, Ντοβας 5(1), Γαϊτανίδης , Χατζης 8, Γιαβρόγλου , Μανουρας 24.

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ: Παπαδόπουλος 12, Μωϋσιάδης 3(1), Κασάπης , Τσιμτσιριδης 32(3), Στεργιοπουλος 6, Αμοιριδης 4, Σαράφης 2, Λαζαρου , Καλαντζόπουλος , Νικολοπουλος 11.

Δεν κατάφεραν τα Πιστόνια του Τσαμητρου να συνεχίσουν το ντεμαραζ νικών γνωρίζοντας την ήττα πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ . Αφού βρέθηκαν να χάνουν με 15 πόντους στο ημίχρονο ο Μαυροκεφαλίδης έδωσε το έναυσμα της αντεπίθεσης σκοράροντας κατά ριπάς , ο Καπαγερίδης τρυπούσε την άμυνα και οι Παπαδόπουλος Βιτ. με τον Κωτσάκη έδωσαν φρενήρη ρυθμό κάνοντας το 58-58 στα 5 λεπτά πριν την λήξη . Κάπου εκεί όμως στέρεψαν οι δυνάμεις και το καθαρό μυαλό , σκοράροντας μόνο 3 πόντους δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο .

Μπήκαν δυνατά οι Άτλαντες του Καραθανάση και έδειξαν ότι ήθελαν τον νίκη από το πρωτο κιολας λεπτό . Φτανοντας σε διψήφιο αριθμό την διαφορά με τους τρεις σωματοφύλακες εν δράσει . Ο Τζουφρας σκόραρε στο ζωγραφιστό , ο Σιάσιος βομβάρδιζε από τα 8 μέτρα !! Και ο Κλωναρας ήταν ασταμάτητος για ένα ακόμα παιχνίδι. Φανταστική και η άμυνα του Αχτση πάνω στο ατού των αντιπάλων . Κάπου εκεί όμως κατέβασαν διακόπτες έχοντας ως αποτέλεσμα την ισοφάριση , αλλά έδειξαν στόφα νικητή στο τέλος με σωστές επιλογές και πήραν επάξια υο ροζ φύλλο αγώνα .

SLOW PISTONS: Μαυροκεφαλίδης 17, Τσιάρας 4, Καπαγεριδης 9, Κωτσακης 12, Σπυριδόπουλος 4, Παπαδόπουλος Βιτ. 10, Σιδηροπουλος 2, Λιακοπουλος 3.

ΑΤΛΑΣ: Τζουφρας 21, Μπογδαμπειδης , Παπαγιαννης Ν. , Καραθανασης 2, Σιάσιος 21(4), Μαρκοβιτσης 1 , Αχτσης 1, Κλωναρας 21(2), Παπαγιαννης Δ. 4 .