Νοσταλγία: Νίκη για τις Μορφές

Την Παρασκευή 2 Ιουνίου όσοι τυχεροί παρευρέθηκαν στο κλειστό του Προμηθεα είδαν ένα παιχνίδι άγριας ομορφιάς που βρήκε τελικούς νικητές τις Μορφές με σκορ 58-50.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν αρκετό για να πάρει μια διαφορά την οποία κράτησε με νύχια και δόντια μέχρι τέλους η αρμάδα του Σκουμπόπουλου. Ο Τζιουμακης στο καλύτερο φετεινο του παιχνίδι πήρε τους συμπαίκτες από το χέρι , μαζί με έναν καταπληκτικό Τούφα που για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν ασταμάτητος . Ο γίγαντας Παπαστεργίου σκέπασε τα καλάθια και ο Ιωαννιδης "ευλόγησε" με πόντους το αντίπαλο καλάθι .

Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι Gurus πάλεψαν το παιχνίδι με έναν ασταμάτητο Τζουρτζια που σκόραρε από όπου σταθεί και όπου βρεθεί . Ο Μπιζετας έτρεχε πάνω κάτω , ο Αλεξίου κέρβερος στην άμυνα και ο αρχηγός Κυβεντίδης σκόραρε κατά ριπάς , χωρίς ομως να μπορέσουν να αποσοβήσουν την ήττα .

ΜΟΡΦΕΣ: Καραμιχος 8(2), Τουφας 15, Ιωαννιδης 8, ΤΖιουμακης 13, Τριγωνης 5(1), Σκουμποπουλος 5, Χατζηκυριακίδης 2, Παπαστεργίου 2.

BASKET GURUS: Τουσας 3(1), Αλεξιου 1, Πολυμενης 2, Φουτσιτζης 6, Χασιωτης , Μπιζετας 11, Χωματάς 1, Θεοδωροπουλος , Τζουρτζιας 17(2), Κυβεντιδης 9(1).