Χάλκινοι οι WARRIORS Βέροιας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία 40+

Στον ημιτελικό του Σαββάτου αντίπαλοι των Βετεράνων Βέροιας ήταν οι Αθηναίοι. Σε ένα ιδαίτερο σκληρό παιχνίδι (ελέω διαιτητών) έχασε η Βέροια με 3 πόντους και με σκορ 58-61 (ημίχρονο 34-24), χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσουν οι παίκτες την πολυπόθητη πρωτιά. Παρά την υπερπροσπάθεια των τελευταίων λεπτών με πρωτεργάτη τον Τυριακίδη και την πολύ καλή αμυντική προσήλωση των παικτών αλλά και τον πολύ καλό σχεδιασμό άμυνας και επίθεσης απο τον coach Ιατρού, δεν ήρθε το ροζ φύλλο αγώνα στα χέρια του αρχηγού Τσακίρη. Ήταν δυστυχώς προφανές ότι έλειπε αρκετές στιγμές το καθαρό μυαλό, το οποίο ΅χάθηκε΅ εξαιτίας του σκληρού αμυντικού προσανατολισμού των αντιπάλων.

Ο μικρός τελικός γλύκανε με ρεβανί την αποστολή. Σε ένα υπέροχο επιθετικό παιχνίδι και απο τις δύο ομάδες και με τελικό σκορ 77-73 (ημίχρονο 46-42) νικητές ήταν οι WARRIORS. Στον αγώνα "έβρεχε" τρίποντα, με τους νικητές να πετυχαίνουν 10 στο σύνολο και με πολύ καλό ποσοστό ευστοχίας. Δυνατές άμυνες εκατέρωθεν αλλά η καλύτερη επίθεση πάντα υπερισχύει της καλής άμυνας. Καλό passing game απο τους νικητές, με καλές επιλογές και πολλά ψυχικά αποθέματα. Βράχοι οι ψηλοί, που παρά την απουσία του Γεωργόπολου (μιάς που ήταν νονός του παιδιού του συνοδοιπόρου μας Ζύγρα), καθάριζαν και στις δύο ρακέτες. Καλή κυκλοφορία απο τους κοντούς, με τα "πολυβόλα" της ομάδας να κάνουν θραύση έξω απο το ζωγραφιστό.

VERIA WARRIORS (coach Ιατρού): Τυριακίδης 16 (4 τρ), Σιδηρόπουλος 12 (2 τρ), Καραθανάσης 4, Κασάπης 5 (1 τρ), Αχτσής, Μπογδαμπείδης, Ιωαννίδης,

Τσακίρης (αρχ) 8, Εμμανουηλίδης, Ιωσηφίδης 26 (2 τρ), Κλωνάρας 6 (1 τρ), Μπέρσος

ΛΑΡΙΣΑ (coach Γκαμπέτας): Τηγάνης, Γιαγκούλας, Πάσχος, Λιάκος, Δραγατογιάννης, Παγώνης, Χύτας, Γκούλιος, Ξηρομερίτης