Logo

Νοσταλγία: Τι έγινε στο ματς της Πέμπτης

Την Πέμπτη 25 Μαΐου με ένα παιχνίδι βραδινό στο ΔΑΚ Βικελας συνεχίστηκε το τουρνουά Νοσταλγία . Οι Φουφουτος μπήκαν δυνατά τρόμαξαν τις Μορφές και δεν τους άφησαν περιθώριο να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από το κίτρινο φύλλο αγώνα με σκορ 54-38.

Με βαρύ πυροβολικό τον Νικολοπουλο από τα 6,75 πετυχαίνοντας 5 τρίποντα που αποτελεί ρεκόρ για φέτος , τον Παπαδόπουλο να τρέχει σαν σίφουνας και τον Σαράφη να σκοράρει ανελλιπώς , η αρμάδα του Μωυσιαδη έφτασε εύκολα στην νίκη και το ροζ φύλλο αγώνα .

Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι Μορφές παρουσιάστηκαν άστοχοι και παρά την επανεμφάνιση στα παρκέ του γίγαντα Παπαστεργίου , δεν κατάφεραν να μπουνε ποτέ στο κλίμα του αγώνα . Ξεχώρισε ο Τουφας που σκόραρε Ανα πασα στιγμή , ο Τζιουμακης προσπάθησε να δώσει ρυθμό και ο Καραμιχος σκόραρε από την γραμμή του τρίποντου , αλλά δεν ήταν αρκετοί για να αλλάξουν την εις βάρος τους κατάσταση .

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ: Παπαδόπουλος 12(1), Μωϋσιάδης , Κασάπης , Τσιμτσιριδης 8, Στεργιοπουλος 2, Καλαντζόπουλος , Σαράφης 9(1), Αμοιριδης 4, Λαζαρου , Νικολοπουλος 19(5).

ΜΟΡΦΕΣ: Παπαστεργίου 1, Σκουμποπουλος 2, Μαυροπουλος 2, Τζιουμακης 7, Τουφας 13, Καραμιχος 8(2), Τριγωνης 3(1), Χατζηκυριακίδης 2.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb