Logo

Νοσταλγία: Επικράτησαν τα φαβορί

Την Τετάρτη 24 Μαΐου έγιναν δυο παιχνίδια εφάμιλλης ομορφιάς για το τουρνουά Νοσταλγία.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι που έγινε στο ΔΑΚ Βικελας , οι περσινοί πρωταθλητές δυσκολεύτηκαν για ένα ημίχρονο απέναντι στους αξιόμαχους Basket Gurus και κέρδισαν με 67-51 .

Στο βραδινό παιχνίδι οι Οκλαχωμα απογοήτευσαν με την απόδοση τους απέναντι στους Θύελλα που έκαναν το καλύτερο τους παιχνίδι για φέτος , παρόλα αυτά κέρδισαν στο νήμα με 51-48.

Ξεκινώντας νωθρά στο πρώτο ημίχρονο οι Τεξανοι φάνηκαν μουδιασμένοι και έδωσαν την ελπίδα στους αντιπάλους για και καλό , τελειώνοντας το ημίχρονο με ισοπαλία 33-33 . Οι φωνές του Γαϊτανίδη όμως στην ανάπαυλα πιάσανε τόπο !! Ο Πυρκας πήρε την ομάδα πάνω του ανοίγοντας διαδρόμους , ο Μανουρας άρχισε το δικό του σόλο από καλάθια , και οι Τσιλης και Σαββαιδης τελείωναν τις φάσεις στο ζωγραφιστό.

Ένα σούπερ πρώτο ημίχρονο για τους Gurus , με το φαινόμενο Τζουρτζιας να σκοράρει από όπου σταθεί και όπου βρεθεί , οι Φουτσιτζης και Κυριακιδης σε φρενήρη ρυθμό και ο Πολυμενης να πυροβολεί από μέση απόσταση . Το τρίτο δεκάλεπτο όμως ήταν καταστροφικό ψαλιδίζοντας τις οποίες ελπίδες για θετική έκβαση στον αγώνα αφού με επιμέρους σκορ 20-7 βρέθηκαν πίσω στο σκορ και δεν κατάφεραν να επανέλθουν .

TEXAS LOSERS: Πυρκας 13, Τσιλης 7, Σαββαιδης 7, Δημητριαδης 2, Μπιζετας 7(1), Ντοβας 8(1), Αθανασίου 2, Χατζης 4, Γιαβρόγλου 4, Μανουρας 13(1).

BASKET GURUS: Φουτσιτζης 9, Κυριακιδης 11, Μπιζετας 7, Πολυμενης 5(1), Χωματάς 1, Τζουρτζιας 14(2), Κυβεντιδης 2, Χατζηπαναγιωτιδης 2.

Τα βραδινά παιχνίδια έχουν βάλει σκοπό να μας κρατάνε καθηλωμένους φέτος στο τουρνουά ! Με το μυαλό να βρίσκεται στην Οκλαχόμα της Αμερικής και μόνο τα κορμιά στο γήπεδο , η ομάδα του Κούλη παρουσιάστηκε αγνώριστη .

Χειρότερη εμφάνιση για φέτος σε άμυνα και επίθεση , το μόνο θετικό ήταν η νίκη στην σκιά των δυο τραυματισμών που είχαν στην ομάδα.
Θύελλα ήταν και σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα της με Εμφάνιση για Όσκαρ , που είχε το προβάδισμα στα 35 λεπτά του αγώνα και έχασε στις λεπτομέρειες στο τέλος . Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου στον Μουρατιδη που ήταν καταιγιστικός !! Ο Χατζηπαυλιδης όσκαρ Β ανδρικού ρόλου καθώς ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις σκοράροντας και τρέχοντας πάνω κάτω και ο Κατσιγιαννοπουλος πήρε Όσκαρ οργανωτή ! Όσκαρ καλύτερης << ταινίας >> λοιπόν για την Θύελλα του σκηνοθέτη Κονδωνη .

ΟΚΛΑΧΩΜΑ: Κυριαζοπουλος 11, Κωτιαδης 4, Παπανικολάου 6, Βλαχάκης , Κουλης , Μάρκοβιτης , Παπαδόπουλος 2, Τσιριμπακας 7, Κορυτσαίος 19, Μπεκιαρίδης 2.

ΘΥΕΛΛΑ: Κονδωνης 2, Χατζηπαυλιδης 11, Μπουζίκας 4, Πεχλιβανίδης , Ζαλωνης 2, Κατσιγιαννοπουλος 6, Μονας 6, Βαρβερης 2, Μαυρομιχάλης , Μουρατιδης 12(2), Πιπερίδης 3.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb