Νοσταλγία: Δύσκολη νίκη της ομάδας "Άτλας"

Ένα ιδιόρρυθμο και συνάμα συναρπαστικό παιχνίδι έλαβε χώρα στο γήπεδο της Ελιάς την Τρίτη στις 21:15 , όπου οι Ατλας κέρδισαν δύσκολα τους Αβάνα με σκορ 51-47.

Η ομάδα του Καραθανάση απόντος του ίδιου , μπήκε δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας να πάρει τα ηνία του αγώνα από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο . Με επιμέρους σκορ 19-10 και τον Κλωναρα σε τρομερή ημέρα συνεχίστηκε το ίδιο μοτίβο . Ο Αχτσης κέρβερος κατέβασε τα ριμπάουντ και ο Τζουφρας τελείωσε όλες τις φάσεις μέσα στο ζωγραφιστό .

Εντελώς διαφορετικό πρόσωπο παρουσιάζουν οι Αβάνα σε σχέση με πέρσι , παλεύοντας το κάθε παιχνίδι μέχρι τέλους . Ο πυραυλοκίνητος Χαραλαμπιδης δεν είχε σταματημό , ο Καρανάσιος το δικό του βιολί στο σκοράρισμα και ο Καλαμαρας σκόραρε όταν έκαιγε η Μπάλα. Μείωσαν την διαφορά στο καλάθι στην διάρκεια της 4ης περιόδου , αλλά μη έχοντας καθαρό μυαλό επήλθε η ήττα .

ΑΤΛΑΣ :Τζουφρας 19, Στογιάννος , Παπαγιαννης Ν. , Μαρκοβιτσης , Σιάσιος 7, Αχτσης 2, Κλωναρας 20(2), Παπαγιαννης Δ. 3, Καραθανασης, Μπογδαμπειδης .

ΑΒΑΝΑ: Καλαμαρας 7, Χαραλαμπιδης 7, Καρανάσιος 7(1), Μόσχου, Μποροδημος 6, Παπαθανασιου 10, Μυτιλεκας 5(1), Αργυροπουλος 5.