Logo

Νοσταλγία: τι έγινε στα παιχνίδια της Πέμπτης

Την Πέμπτη 18 -5 διεξήχθησαν δυο παιχνίδια για το τουρνουά Νοσταλγία . Στο πρώτο χρόνια παιχνίδι τα Παρταλια κέρδισαν το ντέρμπι του Β Ομίλου με σκορ 50-64 απέναντι στους OklaΧώμα , που δεν άντεξαν μέχρι τέλος . Και στο βραδινό παιχνίδι οι Ατλας έδειξαν τα δόντια τους με θύμα τους Basket Gurus κερδίζοντας με 32-55 .

Σε ένα παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ , ντέρμπι με τα όλα του στο τέλος κέρδισαν τα πιο έμπειρα Παρταλια . Με τον αρχηγο Εμμανουηλίδη να μην χάνει Σουτ , ο Κασάπης να οργανώνει με μαεστρία και οι ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ και Γεωργοπουλος να κάνουν την ζημιά ήρθε το πρώτο ροζ φύλλο για φέτος !

Δυο διαφορετικές ομάδες σε κάθε ημίχρονο ήταν η παρέα του Κορυτσαίου. Με τον ίδιο και τον Μαρκοβιτη να εκτελούν , τον Κωτιαδη να τρέχει πάνω κάτω πήραν διαφορά μέχρι και 10 πόντους στο πρώτο ημίχρονο . Με λάθος πάσες και βιαστικές επιθέσεις όμως το ημίχρονο έκλεισε ισόπαλο . Στην ανάπαυλα φάνηκαν κατώτεροι των προσδοκιών και δεν μπήκαν ποτέ στο ματς . Τσιριμπακας και Βλαχακης κέρδισαν μαχες στο ζωγραφιστό αλλά δεν ήταν αρκετοί .

Oklaχώμα : Κωτιαδης , Κούλης 5, Μάρκοβιτης 20, Βλαχάκης 2, Κυριαζοπουλος 2, Παπαδόπουλος 5, Τσιριμπακας , Μπεκιαρίδης 2, Κορυτσαίος 14.

Παρταλια : Κασάπης 17, Γεωργοπουλος 10, Μπερσος , Γκιλιοπουλος 2, Εμανουηλιδης 13, Κουρης 3, Κωστογλιδης 14, Παππας 5.

Εύκολη υπόθεση το βραδινό παιχνίδι για τους Ατλας , απόντος του αρχηγού Καραθανάση έπαιξαν και για αυτόν και κέρδισαν άνετα την αντίπαλη ομάδα . Ο Κλωναρας έτρεχε αφηνιασμένος , ο Τζουφρας κέρδισε όλες τις μαχες στην ρακέτα και ο Αχτσης πήρε ριμπάουντ και για το σπίτι !!

Στην αντίπερα όχθη οι Basket Gurus λαβωμένοι από τους τραυματισμούς άντεξαν ένα ημίχρονο και μετά παρέδωσαν τα όπλα . Ο συνήθης ύποπτος Τζουρτζιας πάλευε σώμα με σώμα , ο αρχηγός Κυβεντίδης πυροβολούσε , και ο Πολυμενης σκόραρε από τα 6,75 , αλλά δεν ήταν αρκετοί για να σώσουν τα προσχήματα .

BASKET GURUS: Τουσας , Πολυμενης 5(1), Φουτσιτζης 4, Κυβεντιδης 7, Μπιζετας 4, Χωματάς , Τζουρτζιας 13.

ΑΤΛΑΣ : Τζουφρας 20, Στογιάννος 4, Σιάσιος 4, Αχτσης 2, Κλωναρας 22, Παπαγιαννης Ν . 2, Παπαγιαννης Δ. , Καραθανασης , Μαρκοβιτσης 2 .

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb