Logo

Νοσταλγία: Τι έγινε στα παιχνίδια της 2ης ημέρας

Κυριακή 14 Μαΐου συνεχίστηκε το τουρνουά με 3 παιχνίδια όαση για τους θεατές !! Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι η ομάδα των Βεροια23 ανανεωμένοι με καινούργια χρώματα , επικράτησαν των Άρρωστοι που δεν βρήκαν γιατρειά για την αντίπαλη επίθεση με σκορ 39-43 .

Η ομάδα του Δεληφωτη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι , και με επιμέρους σκορ 3-10 στην δεύτερη περίοδο έκλεισαν το ημίχρονο ωντας μπροστά . Οι Βυζας και Χατζηκώστας επερναν την σκυτάλη στο σκοράρισμα αλλά με την καλή άμυνα των αντιπάλων μπλόκαραν στο δεύτερο ημίχρονο και επήλθε η ήττα .

Πρώτο ροζ φύλλο για φέτος για τους Βεροια23 με τον Κοουτς Ηλιαδη στον πάγκο . Ο Τρομπουκης έδωσε το έναυσμα για αντεπίθεση , ο Μιχαηλιδης βράχος στο ζωγραφιστό και οι Τζανετος και Τζιμογιάννης σφαίρες στον αιφνιδιασμό .

ΑΡΡΩΣΤΟΙ : Βυζας 15, Χατζηκώστας 14, Μπουλασικης 3, Βασιλειαδης 5, Θεοδωρίδης 2.

ΒΕΡΟΙΑ23 : Αβρααμ 2, Ευθυμιαδης 5, Μιχαηλιδης 7, Μπαλτζης 6, Τρομπουκης 10, Λεονταρακης 5, Τζανετος 5, Τζιμογιαννης 5 .

Στο κυρίως πιάτο της ημέρας το πρώτο ντέρμπι του Β Ομίλου , βρήκε νικητές την ομάδα των Oklaxwma ενάντια στους περσινούς δευτεραθλητές Bad Boys με σκορ 46-52 , σε ένα παιχνίδι που δεν έλειπε το πάθος και η δίψα για νίκη .

Δεν μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι τα κακά παιδιά του Μπακαλίδη και βρέθηκαν να χάνουν στο ημίχρονο παρόλο το εκπληκτικό τρίποντο του Λιακόπουλου σε νεκρό χρόνο . Ένας Στυκας να τον πιεις στο ποτήρι με άξιο συμπαραστάτη τον Πολυμερη που κέρδισε πολλές μάχες στην ρακέτα δεν ήταν αρκετοί να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ τους .

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η ομάδα του Κορυτσαίου έδειξε από την αρχή τα δόντια της , πιέζοντας στην άμυνα και παίρνοντας από τη αρχή κεφάλι στο σκορ . Μαρκοβιτης και Παπανικολάου πυροβολούσαν από παντού ! Ο Κωτιαδης έκανε άπειρα χιλιόμετρα στην άμυνα και ο Κυριαζοπουλος έβαλε καλάθια όταν η μπάλα έκαιγε .

BAD BOYS : Δουλαλας 5, Γωγος, Μπακαλιδης, Στυκας 21, Λιακοπουλος 4, Δομουτζης 4, Πουσατιδης 4, Γαβριλακος, Πολυμερης 8.

OKLAXWMA THUNDER: Κωτιαδης 8, Παπανικολάου 15, Μαρκοβιτης 16, Βλαχάκης 3, Κουλης , Παπαδοπουλος, Τσιριμπακας 4, Κυριαζοπουλος 6, Μπεκιαρίδης , Κορυτσαίος .

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας ένα ακόμα ντέρμπι αλλά του Α Ομίλου , ανάμεσα στους Ατλας και στις Μορφές , βρήκε νικητές τους δεύτερους με σκορ 38-46.
Οι Άτλαντες του Καραθανάση παρουσιάστηκαν ανανεωμένοι σε σχέση με πέρσι , πάλεψαν στα ίσια το παιχνίδι αλλά η αστοχία κυριως δεν τους άφησε να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο . Ο Τζουφρας έκανε πάρτυ μέσα στην ρακέτα , ο Σιάσιος βομβάρδιζε από τα 6,75 , αλλά η υπόλοιπη ομάδα κινήθηκε σε ρηχά νερά .

Με καινούριο αρχηγο φέτος τον Σκουμπόπουλο και με πλήρες ρόστερ , οι Μορφές παρουσιάστηκαν ανταγωνιστηκες ! Και με την ευλογία του Ιωαννιδη βρήκαν φρενήρη ρυθμό . Όλοι τους ήταν υπέροχοι με τον Ιωαννιδη να << ψέλνει >> τα συστήματά στην επίθεση , τον Τρυγωνη να πληγώνει το καλάθι , και τους Σκουμπόπουλο, Καραμίχο , να πυροβολούν , πήραν το ροζ φύλλο αγώνα .

ΑΤΛΑΣ: Τζουφρας 18, Στογιάννος , Παπαγιανης Ν. 2, Καραθανασης 2, Μπογδαμπειδης, Σιάσιος 11, Μαρκοβιτσης 1, Κλωναρας 4, Αχτσης.

ΜΟΡΦΕΣ: Καραμιχος 5, Τριγωνης 10, Ιωαννιδης 8, Μαυροπουλος, Τζιουμακης 7, Σκουμποπουλος 6, Τουφας 4, Χατζηκυριακίδης 6.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb