Logo

Με εκπλήξεις ξεκίνησε το τουρνουά Νοσταλγία

Η πρώτη μέρα του τουρνουά Νοσταλγία επιφύλασσε εκπλήξεις, θέαμα και δεν ήταν για καρδιακούς !!

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας , οι νέοι ήταν ωραίοι !! Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με διακυμάνσεις στο σκορ , οι Νouveau επικράτησαν τελικά των Φουφουτος με 53-47 , αφού αποδείχτηκαν πιο σοβαροί στην τελευταία περίοδο !

Η ομάδα του Τσιγάρα έδειξε από την αρχή ότι ήταν διατεθειμένη να κυνηγήσει το πρώτο ροζ φύλλο του τουρνουά ! Με μπροστάρη τον Χατζηεμμανουήλ , και τους Παντσιο και Καλαϊτζη να ακολουθούν έδειξαν το δρόμο προς την νίκη .

Οι εταίροι νεοφώτιστοι έχοντας κάποιες ελλείψεις πάλεψαν να αντιστρέψουν το εις βάρος τους κλίμα αλλά δεν καρποφόρησαν οι προσπάθειες τους . Ένας Τσιμτσιριδης να δίνει ρεσιτάλ και με τους Σαράφη και Στεργιοπουλο να ακολουθούν , πάλεψαν αλλά δεν ήταν αρκετο.

NOUVEAU: Τσιγαρας 6, Χατζηεμμανουήλ 18, Μορφης 4, Κασαπίδης 6, Καλαιτζης Ν 6, Παντσιος 9, Καφετζής 4, Νακης, Καλαιτζης Θ.

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ: Τσιμτσιριδης 22, Σαράφης 10, Λαζαρου , Στεργιοπουλος 9, Μωυσιαδης , Κασαπης 1, Αμοιριδης 5.

Στο κυρίως πιάτο της ημέρας στο πρώτο ντέρμπι του Β Ομίλου , οι περσινοί πρωταθλητές έδειξαν ότι δεν θα χαριστούν σε κανέναν και κέρδισαν με σκορ 57-42 ενάντια στους αξιόμαχους Slow Pistons .

Τείνουν να αλλάξουν όνομα και να γίνουν Texas Winners , η αρμάδα του Μπιζετα ξεκίνησε με το δεξί τις φέτεινες υποχρεώσεις της . Ο συνήθης ύποπτος Μανουρας ήταν πρώτο βιολί , και ακολούθησαν οι Διόσκουροι Πυρκας και Μπιζετας , που δεν έδωσαν το δικαίωμα στους αντιπάλους να ελπίζουν για κάτι παραπάνω .

Στην αντίπερα όχθη οι αξιόμαχη ομάδα του Τσαμητρου, απέδειξε ότι δεν ήταν μια φωτοβολίδα η περσινή καλή της παρουσία στο τουρνουά . Ο Μαυροκεφαλίδης εγγύηση μέσα στο ζωγραφιστό , οι Σπυριδόπουλος και Καπαγερίδης προσπάθησαν να χτυπήσουν στον αιφνιδιασμό με γρήγορα καλάθια , αλλά στο τέλος δεν κατάφεραν να γυρίσουν την πλάστιγγα .

TEXAS LOSERS: Σαββαιδης 4, Πυρκας 10, Τσιλης 2, Μπιζετας 10, Τολικιδης, Νταφος 4, Χατζης 4, Γιαβρόγλου, Μανουρας 23.

SLOW PISTONS: Τσαμητρος 2, Μαυροκεφαλίδης 17, Καπαγεριδης 8, Λελεκακης, Κωτσακης 7, Λιακοπουλος 3, Σπυριδοπουλος 5, Σιδηροπουλος, Τσιαρας, Χατζηπαντος, Παπαδημητριου.

Το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας έμελλε να είναι και το καλύτερο από πλευρά αγωνίας , αφού κρίθηκε για ένα καλάθι μετά από 5λεπτη παράταση !! Οι Αβάνα πήραν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα που το χρωστούσαν από πέρσι στους Κουβανούς οπαδούς τους με σκορ 44-42 ενάντια στους αξιέπαινους Basket Gurus.

Μπαίνοντας δυνατά στο παιχνίδι η ομάδα του Μυτιλεκα πήρε κεφάλι από την αρχή στο σκορ . Ο Χαραλαμπιδης σκόραρε από παντού , ο Κοντοκώστας υπερίσχυσε στην ρακέτα και ο Αργυροπουλος έδωσε γρήγορα καλάθια , φέρνοντας την νίκη στο στρατόπεδο της Κουβας!!

Ξεκινώντας νωχελικά το πρώτο ημίχρονο η αρμάδα του Κυβεντίδη, με αιχμή του δόρατος τον Τζουρτζια που σκόραρε μέσα και έξω από την γραμμή του τρίποντου κυνηγούσε στο σκορ . Ανεβάζοντας απόδοση οι Κυριακιδης, Φουτσιτζηςκαι με τρίποντες βόμβες του Πολυμενη έτρεξαν ένα 12-0 επιμέρους σκορ στην Τρίτη περίοδο .

Με τρίποντο τρομερό του Τζουρτζια έγινε το 42-40 και το παιχνίδι πήρε φωτιά .Κατάφεραν να το πάνε στην παράταση αλλά στα τελευταία δευτερόλεπτα τους έμεινε η μπάλα στα χέρια και δεν κατάφεραν να εκδηλώσουν επίθεση .

ΑΒΑΝΑ: Χαραλαμπιδης 15, Καρανάσιος 4, Μόσχου 2, Μποροδημος 2, Καραινδρος, Μυτιλεκας 3, Κοντοκώστας 9, Αργυροπουλος 9.

BASKET GURUS: Φουτσιτζης 6, Κυριακιδης 7, Πολυμενης 6, Αλεξιου, Χασιωτης, Μπιζετας 4, Τουσας, Χωματάς 1, Θεοδωροπουλος, Τζουρτζιας 14, Χατζηπαναγιωτιδης 2, Κυβεντιδης 2.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb