Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του τουρνουά "Νοσταλγία"

Τελευταια μερα της Α φάσης του τουρνουά και ξεκαθάρισαν οι βαθμολογίες και τα ζευγάρια των προημιτελικών . Νίκες για τα φαβορί , επιβλήθηκαν εύκολα τα Παρταλια και οι LiverCool , και στο τελος πήραν διαφορα οι Ατλας .

Στο πρωτο παιχνίδι της ημέρας οι περσινοί πρωταθλητές έδειξαν την διαφορα δυναμικότητας που τους χωρίζει και νίκησαν επιβλητικά τους αντίπαλους τους . Οι ΚωστογλΙδης και Εμμανουηλιδης πυροβολούσαν συνεχώς , ο Σπορελας ήταν καταιγιστικός στις δυο ρακέτες και ο Σαζακλιδης μάζεψε τα σκουπίδια και σκόραρε με άνεση.
Απο την ομάδα του Λεονταρακη έλειπαν οι δυνάμεις και οι καλές επιλογές , ο Τζιμογιάννης έσπασε καθε αμυνα και μαζι με τους Τζανετο και Αβρααμ πάλεψαν με τα θηρία αλλα δεν τα κατάφεραν . Τελευταίο παιχνίδι για τους αγαπητούς Βεροια23 με δυο νίκες και 4 ήττες τερματίζουν στην 6η θέση του Ομίλου .

Παρταλια 87- Βεροια23 58.

ΠΑΡΤΑΛΙΑ: Σπορελας 26, Κασαπης 10, Σαζακλιδης 10, Κωστογλιδης 15, Εμμανουηλιδης 15, Κουρης 2, Μπερσος 5, Γκιλιόπουλος 4.

ΒΕΡΟΙΑ23: Βασιλοπουλος 4, Αβρααμ 12, Τζιμογιάννης 21, Λεονταρακης 4, Τζανετος 12, Καραμουτης 2, Ευθυμιαδης 3.

Δεύτερο παιχνίδι στην σειρά μονο νίκη ήθελαν οι LiverCool και την πέτυχαν απέναντι στους αντιπάλους τους. Ο Κυριαζοπουλος οργάνωσε το παιχνίδι μοιράζοντας άπειρες Ασσιστ , οι Ουγγρινης και Κουλης εκτέλεσαν απο την περιφέρεια , και ο Παπαγιαννης Δ. κέρδισε ολες τις μάχες στο ζωγραφιστό . Τρομερή δουλεια και απο τους Μπαλτζή και Τσιριμπακα στις δυο ρακέτες .

Τελευταίο παιχνίδι για τους Αρρώστους του Δεληφωτη , πάλεψαν με ολη τους την καρδια αλλα δεν τα κατάφεραν να κανουν την έκπληξη . Ο Μπέκας και ο Νικολαιδης σκόραραν αλλα ο Βυζας κυμάνθηκε σε χαμηλή πτήση . Απολογισμός δυο νίκες και 4 ήττες , καλη χρονια με υποσχέσεις για του χρονου !

LiverCool 56-Αρρωστοι 29.

LIVERCOOL: Παπαγιαννης 10, Κουλης 12(2), Ουγγρινης 10, Μπαλτζης 4, Τσιριμπακας 4, Κορυτσαιος 6, Κυριαζοπουλος 6, Λιολιος 4.

Το βραδινο παιχνίδι ήταν το κυρίως μενού , με τους Άτλαντες να διορθώνουν τα κακώς κείμενα και να παίρνουν διαφορα . Οι κοντοί ψήλωσαν το σκορ της ομάδας ! Ενας Σιασιος υπερηχητικός , σε συνεργασία με τον Διόσκουρο του Σιστακο , έτρεξαν , σκόραραν , μοίρασαν και πυροβόλησαν απο την γραμμή των 6,75 . Πολυ καλός και ο Κλωναρας για ενα ακόμα παιχνίδι .Πρωτη θέση για τους Άτλαντες στον Α Όμιλο.

Στην αντίπερα όχθη με την σημαντική απώλεια του Δουλαλα τα κακά παιδια άντεξαν ενα μόλις ημίχρονο . Συγκλονιστικός ο Κωστογλιδης τους κρατούσε κοντά στο σκορ , οι Στυκας και Πολυμερης πάλεψαν κερδίζοντας μονομαχίες , αλλα αυτα δεν ήταν αρκετά για να τους χαρίσουν το ροζ φύλλο . Τεταρτη θέση για τα κακά παιδια στο τελος της πρώτης φάσης .

Ατλας 61- Bad Boys 41.

ΑΤΛΑΣ: Σιστακος 17, Στογιαννος 4, Μπογδαμπειδης, Παπαγιαννης 2, Καραθανασης, Σιασιος 23, Καραγιαννοπουλος 6, Αχτσης , Κλωναρας 9, Τουφας.

BAD BOYS: Γωγος 2, Μπακαλιδης, Στυκας 9, Κωστογλιδης 17, Δομουτζης 6, Πολυμερης 6.