Νοσταλγία: Νίκη για τους LiverCool

Παρασκευή 3 Ιουνίου , έγινε ενα ωραιο παιχνίδι βραδινο οπου οι LiverCool επικράτησαν των Βέροια23 με σκορ 64-44 , και έκαναν ενα βήμα για την κατάκτηση της 4ης θέσης του Β Ομίλου .

Ομαδικό παιχνίδι στο σκοράρισμα και στην αμυνα για τους LiverCool , που αν και στο πρωτο ημίχρονο τα βρήκαν σκούρα , παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι στο δεύτερο και πήραν διαφορα . Ο Λιολιος οργάνωσε άψογα μαζι με τον Κυριαζοπουλο και οι Κορυτσαίος , Κουλης σκόραραν με πολυ τρέξιμο . Άψογος ο Τσιριμπακας μαζι με τον Μπαλτζή που λιγο έλειψε να καρφώσει σε ενα αιφνιδιασμό .

Η αρμάδα του Λεονταρακη μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στον πρωτο δεκάλεπτο με έναν τρομερό τριποντακια Ευθυμιαδη. Ο Τζιμογιάννης σκόραρε , ο Μιχαηλιδης στο καλυτερο παιχνίδι του φέτος κέρδισε τις μάχες , αλλα δεν ήταν αρκετοί για να φέρουν την νίκη . Η αστοχία και τα λάθη σε κρίσιμα σημεία τους στοίχισαν .

LIVERCOOL: Κωτιαδης 4, Κουλης 8(1), Μπαλτζης 6, Ουγγρινης 2, Τσιριμπακας 6, Κορυτσαιος 14(1),Κυριαζοπουλος 10, Λιολιος 7(1), Βλαχακης 7(1).

ΒΕΡΟΙΑ23: Αβρααμ 4, Ευθυμιαδης 8(2), Τζιμογιάννης 8, Τζανετος , Μιχαηλιδης 12, Τσισμανιδης 2, Λεονταρακης , Καραμουτης 3(1), Βασιλοπουλος 4, Τσαπουρανης 3.