Logo

Τρίτη θέση για τους Βετεράνους μπάσκετ Βέροιας

Αποδεκατισμένοι αλλά ψυχωμένοι, έφτασαν οι VERIA WARRIORS στον μικρό τελικό απέναντι στον ΚΑΟ Δράμας. Παρά τις απουσίες των τραυματιών Τσακίρη, Κοτζάμπαση και Τυριακίδη, οι παίκτες του Τρανίδη παίζοντας ένα πολύ καλό passing game απέναντι στην άμυνα ζώνης των δραμινών, κατάφεραν στην παράταση να φτάσουν στο χάλκινο μετάλιο.

Ο αρχηγός της ομάδας Γεωργόπουλος και ο Αχτσής ύψωσαν τείχος απέναντι στους δραμινούς ψηλούς, Εμμανουηλιδης και Κλωναράς κάλυψαν τις θέσεις 2, 3 και 4 με απόλυτη επιτυχία, Κασάπης και Καραθανάσης έδωσαν γρήγορο ρυθμό στο passing game και ο Μπογδαμπείδης φόρεσε τα γιορτινά του για να κάνει την καλύτερη εμφάνιση του, αφιερώνοντας κάθε καλάθι του στη γλυκύτατη σύζυγο του. Ο coach Τρανίδης, αλλάζοντας συνεχώς την άμυνα απο ζώνη σε man to man, έδωσε ρυθμό στην ομάδα, που εξασφαλίζοντας τα ριμπάουντ, έτρεξε στον αιφνιδιασμό με αιχμή του δόρατος τον Κλωναρά.

Οι WARRIORS ισοφαρίστηκαν με τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας του αγώνα, αλλά δεν ήθελαν με τίποτα να χάσουν την τρίτη θέση, την οποία και δικαιούνταν βάσει της συνολικής απόδοσης τους.

Η απονομή που έγινε στο γήπεδο της Καλαμίτσας, βρήκε τους Βεροιώτες στο βάθρο, μία ακόμα ανταμοιβή για την προσπάθεια που κάνουν τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ο απολογισμός του πανελληνίου πρωταθλήματος έγραφε στο κοντέρ 3 νίκες και μία ήττα. Στον τελικό της κατηγορίας 40+ επιβλήθηκε η Θεσσαλονίκη της Χίου με χαρακτηριστική ευκολία και με σκορ 79-60.

ημίχρονο 21-16, κανονική διάρκεια 42-42, τελικό σκορ μετά απο παράταση 51-49

WARRIORS: ΜΠΟΓΔΑΜΠΕIΔΗΣ 10, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛIΔΗΣ 9, ΓΕΩΡΓOΠΟΥΛΟΣ (αρχ) 14 (1 τρ), ΚΛΩΝΑΡAΣ 12 (2 τρ), ΚΑΡΑΘΑΝAΣΗΣ, ΑΧΤΣHΣ, ΚΑΣAΠΗΣ 5.

coach ΤΡΑΝIΔΗΣ

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb